![]() |
|
| |||
| |||
| אז אחרי שניסה Vista במחיצה אחת XP על אחרים, החלטתי כי ויסטה היה הטוב ביותר בשבילי. אז מחקתי את כל הכונן ונתן הכל כדי Vista. עכשיו כאשר אני מנסה להתקין את Vista אני מקבל שגיאה: "Windows לא יכול לקבוע אם המחשב מכיל אמצעי האחסון של המערכת חוקי." אני תוהה מה זה אומר, ואם מישהו היה יודע את כל התיקונים, אני באמת רוצה לחזור על הרגליים שלי עם ויסטה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה אומר שלא ניתן להתקין למצוא כונן קשיח.
| |||
| |||
| כן אני באתחול למעלה ממנו יש לי כונן קשיח SATA. אז איך אני מקבל Vista כדי לזהות את זה? |
|
| |||
| |||
| בעת התקנת Vista עשית את זה על ידי אתחול את התקליטור? |
|
| |||
| |||
| כן הייתי את תקליטור אתחול, אבל היו לי גם XP מותקן. אז אולי זה סיפר Vista כי באמת יש בחיבור SATA וזה מותקן. כרגע אני עדיין יכול לראות בחיבור SATA אבל כאשר אני נכנס לזה, זה נותן לי הודעה. |
|
| |||
| |||
| לאו, XP לא הייתי עושה את זה. אז מה היא בכונן הקשיח בכל רגע? |
|
| |||
| |||
| שום דבר לא על זה. זה ריק לגמרי. מחקתי הכל. |
|
| |||
| |||
| אני מנחש שהמחיצה פישל. נסה באתחול מתקליטור XP ולראות אם זה יזהה HD, אז זה המחיצות אבל לפני היציאה של עיצוב. לאחר מכן נסה שוב ויסטה. כאשר אתה מריץ Vista להתקין זה מבקש דיסק SATA הנהג בכל שלב, אני לא זוכר. |
|
| |||
| |||
| ניסיתי ליצור מחיצה עם XP, אבל זה לא עבד. אז מה אני יכול לעשות ויסטה עדיין נותן לי את אותו המסר. אז מה אני יכול לעשות? |
|
| |||
| |||
| כאשר אתה אומר שזה לא הלך מה קרה? תצטרך דיסק SATA התקנה עבור הנהג XP. אני חושב Vista לא צריך נהגים SATA אז אין סיבה שזה לא מזהה HD, בגלל זה אני מציע מחיצות אותו XP. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| PowerDVD על התקנת Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 12 ספטמבר 2009 12:14 |
| מהי הדרך הטובה ביותר ללכת על התקנת Vista דרך אזור 64bit Vista 32bit? | Theresonly1 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -25 במאי 2009 08:58 |
| בעיות התקנת Belkin Bluetooth F8T013 ב-Windows Vista | timbo1975 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | -17 דצמבר 2007 18:38 |
| התקנת מדפסת רשת עם Windows Vista | dfr200764 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | ה -25 בחודש נובמבר 2007 15:39 |
| עזרה עם התקנת Windows Vista 64bit מעל 32bit, בבקשה לעזור! | hodgey1968 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 16th אוקטובר 2007 10:01 |
| שרשרת כלים | |
| |