![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Taigi, po bando Vista vieno disko ir XP ant kitų, aš nusprendžiau, kad Vista buvo man geriausia. Taigi aš ištrinti visą diską ir atidavė viską, kad Vista. Dabar, kai bandau įdiegti Vista, gaunu klaidą: "Windows negali nustatyti, ar kompiuteryje yra galiojanti sistema, tūris." Man buvo įdomu, ką tai reiškia, ir jei kas nors nutiktų, kad žinau bet nustato, aš tikrai norėčiau grįžti į mano kojas su Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai reiškia, kad įdiegti neįmanoma rasti kietajame diske.
| |||
| |||
| Taip, aš iki paleidimo iš jos, ir aš turiu SATA kietajame diske. Taigi, kaip man Vista pripažįsta tai? |
|
| |||
| |||
| Jei iš pradžių buvo įdiegta Vista "Ar tu jį įkėlimui išjungti CD? |
|
| |||
| |||
| Taip buvau įkėlimui išjungti CD, bet aš taip pat buvo XP. Taigi, gal tai papasakojo Vista ", kad tikrai yra SATA HDD ir jis įdiegtas. Dabar aš vis dar galite pamatyti SATA HDD, bet kai aš einu į jį, jis suteikia man šią žinią. |
|
| |||
| |||
| Na, XP nebūtų padaryti. Taigi, kas yra kietasis diskas šiuo metu? |
|
| |||
| |||
| Nieko nėra apie tai. Jis yra visiškai tuščias. Aš ištrynė viską. |
|
| |||
| |||
| I'm guessing pertvara messed up. Pabandykite paleisti iš XP CD ir pažiūrėkite, kad bus aptikti HD, tada skyrių, tačiau prieš išvykstant formatavimas. Tada pabandykite Vista vėl. Paleidus programą įdiegti Vista, tai kreipkitės į SATA diską bet kuriuo metu, aš negaliu prisiminti. |
|
| |||
| |||
| Bandžiau kurti su XP disko, bet ji neveikia. Taigi, ką aš galiu padaryti Vista vis dar kelia mane patį pranešimą. Taigi, ką aš galiu padaryti? |
|
| |||
| |||
| Kai sako, kad neveikia, kas nutiko? Jums reikės SATA diską XP. Manau Vista nereikia SATA todėl nėra jai pagrindo negali nustatyti HD, tai kodėl aš tai rodo, pertvaros jį XP. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Diegimas PowerDVD, Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | 12 rugsėjis 2009 12:14 |
| Kas geriausia vaikščioti diegimas 64bit Vista Mano 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Gegužė 25, 2009 08:58 |
| Problemos diegiant Belkin Bluetooth F8T013 Windows Vista | timbo1975 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 17 gruodis 2007 18:38 |
| Įdiegimas tinklo spausdintuvas su Windows Vista | dfr200764 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Lapkritis 25, 2007 15:39 |
| Pagalba diegiant Windows Vista 64Bit per 32bit, prašau padėkite! | hodgey1968 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 16 spalis 2007 10:01 |
| Temos įrankiai | |
| |