![]() |
|
| |||
| |||
| Pēc tās cenšas Vista uz vienu nodalījumu, un XP uz otras puses, es nolēmu, ka Vista ir labākais man. Tātad Es izdzēsu visu disku un deva viss Vista. Tagad, kad mēģinu instalēt Vista man kļūda: "Windows nevarēja noteikt, vai šis dators ir derīgs sistēmas tilpums." Man bija jautājums, ko tas nozīmē, un ja kāds notiks zināt visus labojumus, es tiešām vēlētos atgriezties uz kājas ar Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas nozīmē instalēt nevar atrast cieto disku.
| |||
| |||
| Jā, es esmu booting up no tā, un man ir SATA cietais disks. Tātad, kā es varu iegūt Vista atzīt to? |
|
| |||
| |||
| Kad jūs sākotnēji instalēta Vista jūs darīt to, booting pie CD? |
|
| |||
| |||
| Jā es biju booting off CD, bet man bija arī XP instal. Tātad varbūt, ka teicis Vista, ka tur tiešām ir SATA HDD, un tā uzstādīta. Šobrīd es vēl joprojām var redzēt SATA HDD, bet kad es eju, tā dod man ziņu. |
|
| |||
| |||
| Na, XP nevarētu darīt. Tātad, kas ir uz cietā diska ir šobrīd? |
|
| |||
| |||
| Nekas nav par to. Tas ir pilnīgi tukša. Es izdzēsu visu. |
|
| |||
| |||
| I'm guessing nodalījums ir messed up. Izmēģiniet booting no XP CD un redzēt, ja tas būs atklāt HD, tad starpsienu, bet izejas pirms formatējumu. Tad mēģiniet Vista vēlreiz. Palaižot Vista instalēšanas tas lūgt SATA draivera disks jebkurā vietā es nevaru atcerēties. |
|
| |||
| |||
| Es mēģināju izveidot starpsienu ar XP, bet tas nestrādāja. Tātad, ko es varu darīt Vista vēl man dod pašu ziņojumu. Tātad, ko es varu darīt? |
|
| |||
| |||
| Kad jūs sakāt, tas nav darbs, kas ir noticis? Jums būs nepieciešams SATA draiveris disku XP setup. Es domāju, ka Vista nav vajadzīgi SATA draiveri tāpēc nav iemesla to nevar atklāt HD, ka iemesls, kāpēc es esmu liecina šķērssienu to XP. |