![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dlatego po wykonaniu Vista na jednej partycji i XP z drugiej strony, postanowiłem, że Vista to najlepsze dla mnie. Więc ja usunięty cały dysk i oddał wszystko na Vista. Teraz, gdy próbuję zainstalować Vista pojawia się błąd: "System Windows nie może ustalić, czy ten komputer zawiera prawidłową objętość układu". I zastanawiałem się, co to znaczy, a jeśli ktoś by się stało wiedzieć wszelkie poprawki, będę naprawdę lubią wracać na nogi z Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oznacza to, że instalacja nie może znaleźć dysku twardego.
| |||
| |||
| Tak, jestem z jej uruchomieniem i mają SATA twardym dysku. Więc jak mogę go rozpoznać Vista? |
|
| |||
| |||
| Jeśli pierwotnie zainstalowany Vista robiłeś go wyłączyć uruchamianie CD? |
|
| |||
| |||
| Tak byłem wyłączyć uruchamianie płyty CD, ale także XP. Więc to może, że powiedział, że Vista jest naprawdę SATA HDD i zainstalowany. Już teraz mogę jeszcze zobaczyć SATA HDD ale kiedy pójdę do niego, to wydaje mi się, że wiadomości. |
|
| |||
| |||
| Na, XP nie zrobić. Więc to, co jest na dysku twardym w tej chwili? |
|
| |||
| |||
| Nie ma nic na jej temat. Jest to całkowicie pusta. I skreśla wszystko. |
|
| |||
| |||
| I'm guessing partycji jest messed up. Spróbuj bootowania z CD XP i sprawdź, czy wykryje HD, a następnie partycja to jednak wyjść przed formatowaniem. Vista, a następnie spróbuj ponownie. Po uruchomieniu instalacji Vista nie poprosić o sterownik dysku SATA w dowolnym momencie, nie mogę zapamiętać. |
|
| |||
| |||
| Próbowałem tworzenia partycji z XP, ale nie działa. Więc co mogę zrobić Vista wciąż daje mi tę samą wiadomość. Więc co mogę zrobić? |
|
| |||
| |||
| Kiedy powiedziałem, że nie działa, co się stało? Będziesz potrzebował sterownika dysku SATA dla XP. Myślę, że Vista nie potrzebuje sterowników SATA więc nie ma powodu, aby nie wykrywa HD, that's why I'm sugerujące partycjonowania w XP. |
![]() |
|
| Zakładki |