![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Takže po vyskúšaní Vista na jednu oblasť a XP na strane druhej, som sa rozhodol, že Vista je pre mňa najlepšie. A tak som zrušila celý disk a dal všetko Vista. Teraz, keď sa snažím nainštalovať Vista I get the error:
"Systém Windows nemôže určiť, či tento počítač obsahuje platné systémového zväzku." Zaujímalo by ma, čo to znamená, a ak by niekto náhodou viem, žiadne opravy, bol by som naozaj rád sa dostať späť na nohy s Windows Vista. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To znamená, že inštalácia nemôže nájsť pevný disk.
|
|||
|
|||
|
Áno, som štarte sa od nej, a ja mám SATA hard-disk. Tak ako sa dostanem Vista si uvedomiť, že?
|
|
|
|||
|
|||
|
Keď ste pôvodne nainštalovaná Vista si to urobil tým, zavádzanie systému z CD?
|
|
|
|||
|
|||
|
Áno, bol som bootovanie z CD, ale tiež som mal XP. Takže možno, že povedal, Vista, že tam naozaj je SATA HDD a je nainštalovaný. Práve teraz môžem ešte vidieť SATA HDD, ale keď idem na to, dáva mi to posolstvo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Na, XP by to robiť.
Takže čo je na pevnom disku v súčasnosti? |
|
|
|||
|
|||
|
Nič sa na tom. To je úplne prázdna. I vypúšťa všetko.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hádam, oddiel pokazil.
Skúste bootovanie z XP CD, a zistite, či sa bude detekovať HD, potom oddiel, ale pred formátovaním výstupu. Vista potom skúste to znova. Pri spustení Vista nainštalovať to požiadať o ovládač diskov SATA na akomkoľvek mieste, už si nespomínam. |
|
|
|||
|
|||
|
Snažil som sa vytvoriť oddiel s XP, ale nefungovalo to. Tak čo mám robiť Vista mi dáva stále rovnaké správy. Tak čo mám robiť?
|
|
|
|||
|
|||
|
Keď hovoríte, že to nefunguje, čo sa stalo?
Budete potrebovať ovládač SATA disk pre inštaláciu XP. Myslím, že Vista nie je potrebné SATA ovládače, takže nie je dôvod pre to, aby nezistí HD, to je dôvod, prečo som to naznačuje rozdelenie do XP. |