![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Таким чином, після спроби Vista на одному розділі і XP з іншого боку, я вирішив, що Vista була кращою для мене. Тоді я видалив всі диски і віддав все, щоб Vista. Тепер, коли я намагаюся інсталювати Vista я отримую повідомлення про помилку: "Windows не може визначити, якщо цей комп'ютер містить дійсне System Volume Information." Мені було цікаво, що це означає, і якщо хтось може трапитися з будь-яким виправлення знаю, я б дуже хотів, щоб повернутися на ногах з Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це означає, що установка не може знайти жорсткий диск.
| |||
| |||
| Так, я завантаження з неї і в мене є жорсткий SATA-диск. Отже, як же я отримую Vista визнати це? |
|
| |||
| |||
| Коли ви спочатку встановлена Vista ти зробив це, завантажившись з компакт-диска? |
|
| |||
| |||
| Так, я був завантаження з компакт-диска, але я також був встановлений XP. Тоді може бути, сказав, що Vista дійсно є SATA HDD, і встановлено воно. Зараз я все ще можу бачити SATA жорсткий диск, але коли я йду до нього, він дає мені це повідомлення. |
|
| |||
| |||
| Na, XP не буде цього робити. Так що на жорсткому диску, на даний момент? |
|
| |||
| |||
| Ніщо не стоїть на ній. Це зовсім порожній. Я видалив все. |
|
| |||
| |||
| Я вгадую розділ змішалося. Спробувати завантажитися з компакт-диска і побачити, що якщо буде виявити HD, потім розділ, але вихід перед форматуванням. Тоді спробуйте Vista знову. Коли ви запустите установку Vista це попросити диска драйвера SATA в будь-якій точці, я не пам'ятаю. |
|
| |||
| |||
| Я спробувала створити розділ з XP, але воно не спрацювало. Так що я можу зробити Vista все ще дає мені те саме повідомлення. Так що я можу зробити? |
|
| |||
| |||
| Коли ви говорите, це не спрацювало, що сталося? Вам знадобляться диски SATA драйвера для установки XP. Я думаю, Vista не потрібні драйвера SATA, тому немає причин для неї, щоб не виявити HD, тому я пропоную розмітка в XP. |