по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Re-инсталиране на XP

Reply

Нишка Инструменти
Old 10-ти Януари 2009, 05:49
Новите държави Група

Default Re-инсталиране на XP

Здрасти,

Имам имаше HDD недостатъчност и се опитвате да инсталирате XP на новия диск.

Когато си сложа система заедно първоначално Купих XP с нови дискове дънната платка и т.н., и монтирано всичко сам.

По онова време, че трябва да има сериен номер за XP, но не мога да го намеря никъде. Копието ли е XP Pro "за дистрибуция с нов персонален компютър", където серийния номер трябва да бъде просто казва на етикета не е била отстранена от производителя на компютъра и трябва да бъде прикрепена към PC

Трябва да са имали информация, но тя не е по делото, нито върху фактурата за XP.

Въпросът ми е възможно да откриете сериен номер върху инсталационния CD?

Надявам се някой да помогне.
Old 10-ти Януари 2009, 06:17
Злонамерен софтуер група

Здравейте baxlobs

Системата строителят е трябвало да постави COA, която държи 25-цифров продуктов ключ към вашия компютър случай, обикновено или на страна по делото, или към гърба на компютъра ви. Тя ще изглежда изображението по-долу

Цитат:
Въпросът ми е възможно да откриете сериен номер върху инсталационния CD?
Не Im не се страхувайте, серийния по никакъв начин не е свързан в CD / DVD. На колко години е в компютъра? Ако наистина е COA липсва тогава аз ще се свържа с оригиналния продавачите whio доставят на компютъра ви.

Моята система: Steves издокарвам

Процесор (и):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Дънната платка:
ASUS M3N78 Pro
RAM памет:
Корсар 4GB Dual Channel
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
640GB Western Digital HD
Оптично устройство (а):
LG Lightscribe
Дело / PSU:
Охлаждане:
Фондова HSF
Мрежа / Интернет:
20Mb Вирджински Media Високоскоростен
Монитор (и):
Hanns-G 19 "Широкоекранен
Операционна система (и):
Vista Premium 64x
Old 10-ти Януари 2009, 07:07
Новите държави Група

Здрасти,

Благодаря за отговора, аз не правят ясно, но аз купих всичките бита и XP Pro от overclock.co.uk - за съжаление вече покоен - Построих го сам, така че аз съм "системата строител". След монтаж не съм аз после инсталиран XP от самото себе си, така както казах, трябва да са имали серийния първоначално.

Ако няма връзка между CD и серийния, как ли CD знам, че сте въвели грешен сериен?
Old 10-ти Януари 2009, 07:20
Злонамерен софтуер група

Цитат:
Ако няма връзка между CD и серийния, как ли CD знам, че сте въвели грешен сериен?

Компактдискът doesn't, но operaring Системата ще провери дали не е кодът, който въведохте, е истинска ...

Когато първоначално се вписва кодът е тогава заверени в "Майкрософт" и след това се завързани в дънната платка (за OEM издания), която ще попречи на кода се използва на друга система.
Old 10-ти Януари 2009, 07:28
Новите държави Група

Така че, ако не мога да намеря стикера, че трябва да дойдеш с XP първоначално съм изправен да се налага да купуват XP отново?
Old 10-ти Януари 2009, 07:33
Злонамерен софтуер група

В накратко да. Можете също така да звъни Microsoft за да се види дали има все пак, в които те могат да помогнат на челно място.
Old 10-ти Януари 2009, 07:39
Новите държави Група

Благодаря за отговорите, аз открих стикера, ура

Сега ще се опитам отново.
Old 10-ти Януари 2009, 07:45
Злонамерен софтуер група

Dont кажи ми .. това е било в рамките на делото по цялото LOL ... !

Сериозно, трябва да я запазите малко безопасни, стик му на страна, или на гърба на единица. Радвам се, че си намерил това, се надявам всичко върви добре за новата инсталация

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Инсталиране на нови HD evilfantasy Дискове & сменяемите носители 4 26 Дек 2008 18:31
Имате нужда от помощ при инсталирането на Марко Windows операционни системи 5 19 Окт 2008 06:39
Инсталиране на нов HDs в Стария бр DAllmon Общи Хардуер Чат 8 5-и парламентарен Aug 2008 14:24
Преди да инсталирате нови процесора Blazing933 Процесори, дънни платки & RAM 3 29 Окт 2007 12:20
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc