![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имам имаше HDD недостатъчност и се опитвате да инсталирате XP на новия диск. Когато си сложа система заедно първоначално Купих XP с нови дискове дънната платка и т.н., и монтирано всичко сам. По онова време, че трябва да има сериен номер за XP, но не мога да го намеря никъде. Копието ли е XP Pro "за дистрибуция с нов персонален компютър", където серийния номер трябва да бъде просто казва на етикета не е била отстранена от производителя на компютъра и трябва да бъде прикрепена към PC ![]() Трябва да са имали информация, но тя не е по делото, нито върху фактурата за XP. Въпросът ми е възможно да откриете сериен номер върху инсталационния CD? Надявам се някой да помогне. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Здравейте baxlobs Системата строителят е трябвало да постави COA, която държи 25-цифров продуктов ключ към вашия компютър случай, обикновено или на страна по делото, или към гърба на компютъра ви. Тя ще изглежда изображението по-долу ![]() Цитат:
|
| |||
| |||
| Здрасти, Благодаря за отговора, аз не правят ясно, но аз купих всичките бита и XP Pro от overclock.co.uk - за съжаление вече покоен - Построих го сам, така че аз съм "системата строител". След монтаж не съм аз после инсталиран XP от самото себе си, така както казах, трябва да са имали серийния първоначално. Ако няма връзка между CD и серийния, как ли CD знам, че сте въвели грешен сериен? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Компактдискът doesn't, но operaring Системата ще провери дали не е кодът, който въведохте, е истинска ... Когато първоначално се вписва кодът е тогава заверени в "Майкрософт" и след това се завързани в дънната платка (за OEM издания), която ще попречи на кода се използва на друга система.
__________________ Горд член на Най-скоро & обедини |
|
| |||
| |||
| Така че, ако не мога да намеря стикера, че трябва да дойдеш с XP първоначално съм изправен да се налага да купуват XP отново? |
|
| |||
| |||
| В накратко да. Можете също така да звъни Microsoft за да се види дали има все пак, в които те могат да помогнат на челно място.
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговорите, аз открих стикера, ура ![]() Сега ще се опитам отново. |
|
| |||
| |||
| Dont кажи ми .. това е било в рамките на делото по цялото LOL ... ! Сериозно, трябва да я запазите малко безопасни, стик му на страна, или на гърба на единица. Радвам се, че си намерил това, се надявам всичко върви добре за новата инсталация
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталиране на нови HD | evilfantasy | Дискове & сменяемите носители | 4 | 26 Дек 2008 18:31 |
| Имате нужда от помощ при инсталирането на | Марко | Windows операционни системи | 5 | 19 Окт 2008 06:39 |
| Инсталиране на нов HDs в Стария бр | DAllmon | Общи Хардуер Чат | 8 | 5-и парламентарен Aug 2008 14:24 |
| Преди да инсталирате нови процесора | Blazing933 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 29 Окт 2007 12:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |