menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Re-instalace XP

Reply

Thread Nástroje
Old 10 leden 2009, 05:49
Nový člen skupiny

Default Re-instalace XP

Nazdar,

Mám HDD selhání a zkouším znovu-instalaci XP na nový disk.

Když jsem se dát dohromady můj systém původně koupil jsem XP s novými disky desky atd., a nainstalované všechny sám.

V té době jsem je měl pořadové číslo pro XP, ale nemohu najít nikde. Kopie jsem je XP Pro "Pro distribuci s novým PC", kde sériové číslo by mělo být jen říká štítek byl odstraněn PC výrobcem a musí být připojena k PC

Musel jsem měl info, ale to nebylo o případu ani na faktuře pro XP.

Moje otázka, je možné najít sériové číslo na instalačním CD?

Doufám, že někdo může pomoci.
Old 10 leden 2009, 06:17
Malware Skupina

Default Re-instalace XP

Ahoj baxlobs

Systém by měl mít tvůrce umístili COA, který drží 25 číselný kód Product Key do počítače případě, obvykle buď na straně sporu, nebo připojen k zadní části vašeho počítače. Bude vypadat jako obrázku níže

Citace:
Moje otázka, je možné najít sériové číslo na instalačním CD?
Ne im bojí se, že sériový není nijak vázána na CD / DVD. Jak starý je PC? Pokud COA je opravdu chybí, pak bych se dostal do kontaktu s původním prodejci whio dodané počítače na vás.

Můj systém: Steves Rig

Processor (s):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Základní deska:
ASUS M3N78 Pro
Paměť RAM:
Corsair 4GB Dual Channel
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
640gb Western Digital HD
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Chlazení:
Sklad HSF
Síť / Internet:
20MB Panny Media Broadband
Monitor (s):
Hanns-G 19 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Premium 64x
Old 10 leden 2009, 07:07
Nový člen skupiny

Default Re-instalace XP

Nazdar,

Díky za odpověď, jsem se, aby bylo jasné, ale já jsem koupil všechny bity a XP Pro od overclock.co.uk - bohužel již zaniklý - Postavil jsem to sám, takže jsem "systému stavitel". Po kompletaci to jsem pak nainstalovány XP od začátku sám, tak jsem řekl, musí mít měl pořadové původně.

Pokud neexistuje žádná souvislost mezi CD a sériové, jak se CD vědět, že jste zadali chybné sériové?
Old 10 leden 2009, 07:20
Malware Skupina

Default Re-instalace XP

Citace:
Pokud neexistuje žádná souvislost mezi CD a sériové, jak se CD vědět, že jste zadali chybné sériové?

CD doesnt, ale operaring systém zkontroluje, zda je kód, který jste zadali, je skutečný ...

Když se původně zapsán kód je poté ověřen na microsoft a pak je vázána na vaše základní deska (pro OEM verze), který bude bránit kód používán pro jiný systém.
Old 10 leden 2009, 07:28
Nový člen skupiny

Default Re-instalace XP

Takže, když nemůžete najít štítek, který musí přijít s XP, původně jsem se potýkají s nutností koupit XP?
Old 10 leden 2009, 07:33
Malware Skupina

Default Re-instalace XP

V zásadě ano. Můžete také kroužek Microsoft s cílem zjistit, zda je v každém případě, v němž může pomoci první.
Old 10 leden 2009, 07:39
Nový člen skupiny

Default Re-instalace XP

Díky za odpovědi, jsem našel na štítku, hurá

Nyní zkuste to znovu.
Old 10 leden 2009, 07:45
Malware Skupina

Default Re-instalace XP

Dont řekni mi .. bylo na vnitřní straně případě celého lol ... !

Vážně, je třeba ji trochu bezpečnější, nalepit ji na stranu, nebo na zadní straně vaší jednotky. Jsem rád, že jste zjistil, že naděje, všechno půjde dobře pro nové instalace

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.