![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám HDD selhání a zkouším znovu-instalaci XP na nový disk. Když jsem se dát dohromady můj systém původně koupil jsem XP s novými disky desky atd., a nainstalované všechny sám. V té době jsem je měl pořadové číslo pro XP, ale nemohu najít nikde. Kopie jsem je XP Pro "Pro distribuci s novým PC", kde sériové číslo by mělo být jen říká štítek byl odstraněn PC výrobcem a musí být připojena k PC ![]() Musel jsem měl info, ale to nebylo o případu ani na faktuře pro XP. Moje otázka, je možné najít sériové číslo na instalačním CD? Doufám, že někdo může pomoci. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ahoj baxlobs Systém by měl mít tvůrce umístili COA, který drží 25 číselný kód Product Key do počítače případě, obvykle buď na straně sporu, nebo připojen k zadní části vašeho počítače. Bude vypadat jako obrázku níže ![]() Citace:
|
| |||
| |||
| Nazdar, Díky za odpověď, jsem se, aby bylo jasné, ale já jsem koupil všechny bity a XP Pro od overclock.co.uk - bohužel již zaniklý - Postavil jsem to sám, takže jsem "systému stavitel". Po kompletaci to jsem pak nainstalovány XP od začátku sám, tak jsem řekl, musí mít měl pořadové původně. Pokud neexistuje žádná souvislost mezi CD a sériové, jak se CD vědět, že jste zadali chybné sériové? |
|
| |||
| |||
| Citace:
CD doesnt, ale operaring systém zkontroluje, zda je kód, který jste zadali, je skutečný ... Když se původně zapsán kód je poté ověřen na microsoft a pak je vázána na vaše základní deska (pro OEM verze), který bude bránit kód používán pro jiný systém.
__________________ Hrdý člen ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Takže, když nemůžete najít štítek, který musí přijít s XP, původně jsem se potýkají s nutností koupit XP? |
|
| |||
| |||
| V zásadě ano. Můžete také kroužek Microsoft s cílem zjistit, zda je v každém případě, v němž může pomoci první.
|
| |||
| |||
| Díky za odpovědi, jsem našel na štítku, hurá ![]() Nyní zkuste to znovu. |
|
| |||
| |||
| Dont řekni mi .. bylo na vnitřní straně případě celého lol ... ! Vážně, je třeba ji trochu bezpečnější, nalepit ji na stranu, nebo na zadní straně vaší jednotky. Jsem rád, že jste zjistil, že naděje, všechno půjde dobře pro nové instalace