![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Είχα μια αποτυχία HDD και προσπαθώ να εγκαταστήσετε ξανά XP με το νέο δίσκο. Όταν έθεσα το σύστημά μου μαζί αρχικά αγόρασα XP με νέα μητρική πλακέτα δίσκους κλπ., και θα εγκαταστήσει όλα μόνος μου. Τότε θα πρέπει να είχε το σειριακό αριθμό για XP, αλλά δεν μπορώ να το βρείτε πουθενά. Το αντίγραφο που έχω είναι τα XP Pro "Για την διανομή με ένα νέο υπολογιστή", όπου ο αύξων αριθμός πρέπει να είναι ακριβώς λέει η ετικέτα έχει αφαιρεθεί από το PC κατασκευαστή και θα πρέπει να συνδεθεί με τον υπολογιστή ![]() Θα πρέπει να είχε την πληροφορίες αλλά δεν ήταν για την υπόθεση δεν του τιμολογίου για XP. Η ερώτησή μου, είναι δυνατόν να ανακαλύψει τον αύξοντα αριθμό για το CD εγκατάστασης; Ελπίζω κάποιος μπορεί να βοηθήσει. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Γεια σου baxlobs Το σύστημα θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί οικοδόμος COA η οποία κατέχει το 25 μονοψήφιο αριθμό-κλειδί προϊόντος στον υπολογιστή σας την περίπτωση, συνήθως είτε από την πλευρά της υπόθεσης, ή που συνδέονται με την επιστροφή του υπολογιστή σας. Θα μοιάζουν με την παρακάτω εικόνα ![]() Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν καθιστούν σαφές, αλλά έχω αγοράσει το σύνολο των bits και XP Pro από overclock.co.uk - δυστυχώς έκλεισε - έχτισα εγώ, έτσι είμαι "το σύστημα οικοδόμος". Μετά τη συναρμολόγηση Ι τότε θα εγκατασταθεί XP από το μηδέν και εγώ, έτσι όπως είπα θα πρέπει να είχε τον αύξοντα αρχικά. Αν δεν υπάρχει σχέση μεταξύ του CD και ο αύξων, πώς το CD ξέρω ότι έχετε πληκτρολογήσει λάθος σειριακό; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Το CD doesn't, αλλά το σύστημα operaring θα ελέγχεται η ύπαρξη ή μη του κωδικού που δώσατε είναι αληθινή ... Όταν αρχικά τέθηκε ο κωδικός είναι τότε βεβαιώνεται στο microsoft και στη συνέχεια, είναι δεσμευμένα σε μητρική πλακέτα σας (για τις εκδόσεις OEM), το οποίο θα εμποδίζει τον κωδικό που χρησιμοποιείται σε ένα άλλο σύστημα.
__________________ Περήφανοι μέλος της ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Έτσι, αν δεν μπορώ να βρω το αυτοκόλλητο που πρέπει να έχει έρθει με XP αρχικά είμαι αντιμέτωπος με την υποχρέωση να αγοράσει XP και πάλι; |
|
| |||
| |||
| Με λίγα λόγια ναι. Μπορείτε επίσης να δακτύλιο της Microsoft για να δείτε αν υπάρχει ούτως ή άλλως με τον οποίο μπορεί να βοηθήσει πρώτα.
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, βρήκα το αυτοκόλλητο, ουρά ![]() Τώρα θα προσπαθήσω ξανά. |
|
| |||
| |||
| Dont μου πεις .. ήταν για το εσωτερικό της υπόθεσης σε όλο το μήκος lol ... ! Σοβαρά, πρέπει να κρατήσει λίγο ασφαλέστερο, θα επιμείνουμε προς την πλευρά ή το πίσω μέρος της μονάδας σας. Χαίρομαι που σας βρήκα, ελπίζω όλα πάνε καλά για την εγκατάσταση νέων
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκαθιστώντας ένα νέο HD | evilfantasy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 26 Δεκ. 2008 18:31 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για την εγκατάσταση OS | marko | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 19 Οκτ 2008 06:39 |
| Εγκατάσταση νέων HDS στο τεμ OLD | DAllmon | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 5 Αυγ 2008 14:24 |
| Πριν από την εγκατάσταση νέων CPU | Blazing933 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 29 Οκτ 2007 12:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |