manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ponovno instaliranje XP

Reply

Thread Tools
Old 10 siječanj 2009, 05:49
Novi član grupe

Default Ponovno instaliranje XP

Bok,

Ja sam imala i ja HDD failure pokušava ponovo instalirati XP na novi pogon.

Kad sam stavio moj sistem zajedno izvorno ja kupio XP sa novim pogonima matična ploča, itd., i to sve instalirano sebe.

U to vrijeme sam imao mora imati serijski broj za XP, ali ne mogu naći nigdje. Kopija imam je XP Pro "za distribuciju s novim PC" gdje je serijski broj bi trebao biti samo govori natpis je uklonjen od strane proizvođača PC-a bi trebao biti priključen na PC

Moram imali info ali to nije bio slučaj ni na na računu za XP.

Moje pitanje, da li je moguće otkriti serijski broj na instalacijskom CD-u?

Nadam se netko može pomoći.
Old 10 siječanj 2009, 06:17
Štetni sadržaj grupe

Hi there baxlobs

Sustav bi trebao imati graditelj stavio COA koji drži 25 znamenkasti ključ proizvoda na računalo slučaju, obično, bilo na strani slučaju, odnosno priključeni na poleđini vašeg računala. To će izgledati kao na slici ispod

Quote:
Moje pitanje, da li je moguće otkriti serijski broj na instalacijskom CD-u?
Nije im ne straši, serijski se ni na koji način povezano u CD / DVD. Koliko je staro računalo? Ako je doista COA nestalo onda bih stupiti u kontakt s originalnim dobavljači isporučuju whio PC vama.

My System: Steves katarka

Procesor (i):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Matične ploče:
ASUS M3N78 Pro
RAM memorija:
Gusar 4GB Dual Channel
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Western Digital 640GB HD
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Hlađenje:
Stock HSF
Network / Internet:
20Mb Virgin Media Broadband
Monitor (e):
Hanns-G 19 "Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Vista Premium 64x
Old 10 siječanj 2009, 07:07
Novi član grupe

Bok,

Hvala na odgovoru, nisam se jasno, ali sam kupio sve bitova i XP Pro s overclock.co.uk - nažalost sada mrtvac - ja ga sagradili sebi, tako da sam ja "sistem graditelj". Nakon sastavljanje ga ja instaliran XP od nule sebi, kako sam rekao, morate imati serijski izvorno imao.

Ako nema veze između CD i serijski, kako se CD-a znamo da ste upisali krivi serijski?
Old 10 siječanj 2009, 07:20
Štetni sadržaj grupe

Quote:
Ako nema veze između CD i serijski, kako se CD-a znamo da ste upisali krivi serijski?

Na CD-u se, ali operaring sustav će provjeriti da li ili ne kod koji ste unijeli je originalan ...

Kada je prvobitno ušao kôd je tada ovjerena kod Microsoft i to je onda povezano u vaše matične ploče (za OEM editions), koji će spriječiti kôd koriste na drugom sustavu.
Old 10 siječanj 2009, 07:28
Novi član grupe

Dakle, ako ja ne mogu naći da mora imati naljepnicu sa XP izvorno došao sam suočen sa vlasništvo to kupiti XP?
Old 10 siječanj 2009, 07:33
Štetni sadržaj grupe

U Ukratko da. Također možete prsten Microsoft vidjeti ako je svejedno u kojem oni mogu pomoći prvi.
Old 10 siječanj 2009, 07:39
Novi član grupe

Hvala za odgovore, Nađoh naljepnica, ura

Hoće li sada pokušajte ponovno.
Old 10 siječanj 2009, 07:45
Štetni sadržaj grupe

Dont tell me .. ona je bila na unutrašnjost slučaju svi zajedno ... lol !

Ozbiljno, treba ga zadržati malo sigurnije, staviti ga na stranu, ili poleđini vaše jedinice. Drago mi je da nađe, nada sve ide dobro za nove instalacije

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Instaliranje novog HD evilfantasy Drives & Izmjenjivi mediji 4 26. prosinac 2008 18:31
Trebate pomoć u instalaciji OS marko Windows Operating Systems 5 19. listopad 2008 06:39
Instaliranje novih HDS u starom kom DAllmon General Hardware Chat 8 5. kolovoz 2008 14:24
Prije instaliranja novog CPU Blazing933 CPU, Matične ploče i RAM 3 29. listopad 2007 12:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.