![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ja sam imala i ja HDD failure pokušava ponovo instalirati XP na novi pogon. Kad sam stavio moj sistem zajedno izvorno ja kupio XP sa novim pogonima matična ploča, itd., i to sve instalirano sebe. U to vrijeme sam imao mora imati serijski broj za XP, ali ne mogu naći nigdje. Kopija imam je XP Pro "za distribuciju s novim PC" gdje je serijski broj bi trebao biti samo govori natpis je uklonjen od strane proizvođača PC-a bi trebao biti priključen na PC ![]() Moram imali info ali to nije bio slučaj ni na na računu za XP. Moje pitanje, da li je moguće otkriti serijski broj na instalacijskom CD-u? Nadam se netko može pomoći. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Hi there baxlobs Sustav bi trebao imati graditelj stavio COA koji drži 25 znamenkasti ključ proizvoda na računalo slučaju, obično, bilo na strani slučaju, odnosno priključeni na poleđini vašeg računala. To će izgledati kao na slici ispod ![]() Quote:
|
| |||
| |||
| Bok, Hvala na odgovoru, nisam se jasno, ali sam kupio sve bitova i XP Pro s overclock.co.uk - nažalost sada mrtvac - ja ga sagradili sebi, tako da sam ja "sistem graditelj". Nakon sastavljanje ga ja instaliran XP od nule sebi, kako sam rekao, morate imati serijski izvorno imao. Ako nema veze između CD i serijski, kako se CD-a znamo da ste upisali krivi serijski? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Na CD-u se, ali operaring sustav će provjeriti da li ili ne kod koji ste unijeli je originalan ... Kada je prvobitno ušao kôd je tada ovjerena kod Microsoft i to je onda povezano u vaše matične ploče (za OEM editions), koji će spriječiti kôd koriste na drugom sustavu.
__________________ Ponosni član ASAP & Unite |
|
| |||
| |||
| Dakle, ako ja ne mogu naći da mora imati naljepnicu sa XP izvorno došao sam suočen sa vlasništvo to kupiti XP? |
|
| |||
| |||
| U Ukratko da. Također možete prsten Microsoft vidjeti ako je svejedno u kojem oni mogu pomoći prvi.
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovore, Nađoh naljepnica, ura ![]() Hoće li sada pokušajte ponovno. |
|
| |||
| |||
| Dont tell me .. ona je bila na unutrašnjost slučaju svi zajedno ... lol ! Ozbiljno, treba ga zadržati malo sigurnije, staviti ga na stranu, ili poleđini vaše jedinice. Drago mi je da nađe, nada sve ide dobro za nove instalacije
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje novog HD | evilfantasy | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 26. prosinac 2008 18:31 |
| Trebate pomoć u instalaciji OS | marko | Windows Operating Systems | 5 | 19. listopad 2008 06:39 |
| Instaliranje novih HDS u starom kom | DAllmon | General Hardware Chat | 8 | 5. kolovoz 2008 14:24 |
| Prije instaliranja novog CPU | Blazing933 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 29. listopad 2007 12:20 |
| Thread Tools | |
| |