kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Re-XP telepítése

Reply

Téma eszközök
Old Január 10, 2009, 05:49
Új tag Csoport

Default Re-XP telepítése

Szia,

Van egy HDD kudarc és próbálom újra telepíteni XP, hogy az új meghajtó.

Mikor az én-rendszer, valamint az eredetileg vettem XP új meghajtó alaplap, stb, és felszerelni, hogy minden magam.

Abban az időben én már a sorszámmal XP, de nem találom sehol. A másolatot én is az XP Pro "A terjesztési egy új PC", ahol a sorszámot kell, hogy csak azt mondja, a címke nem távolítható el a PC-gyártó, és csatolni kell a számítógéphez

Azt kellett volna az info, de nem volt az adott ügyben, sem a számlát XP.

Kérdésem, lehetséges, hogy felfedezzék a sorozatszámot a telepítő CD-t?

Remélem valaki tud segíteni.
Old Január 10, 2009, 06:17
Malware Group

Default Re-XP telepítése

Szia baxlobs

A rendszer építője kell helyezni a COA amely a 25 jegyű termékkulcsot, hogy a számítógép esetén, általában mindkét oldalán a helyzet, vagy a hozzá vissza a számítógépen. Ez úgy néz ki, mint az alábbi képet

Idézet:
Kérdésem, lehetséges, hogy felfedezzék a sorozatszámot a telepítő CD-t?
Nem félsz im nem, a sorozat az semmilyen módon nem kötötte be a CD / DVD. Hány éves a számítógépen? Ha a COA valóban hiányzik, akkor azt lépjen kapcsolatba az eredeti vendors whio szolgáltatott a PC Önnek.

My System: Steves Rig

Processzor (ok):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Alaplap:
ASUS M3N78 Pro
RAM memória:
Corsair 4GB Dual Channel
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Western Digital 640GB HD
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Hűtés:
Stock HSF
Hálózat / Internet:
20MB Virgin Media Szélessávú
Monitor (ok):
Hanns-G 19 "Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Vista Premium 64x
Old Január 10, 2009, 07:07
Új tag Csoport

Default Re-XP telepítése

Szia,

Kösz a válasz, nem teszi egyértelművé, de én vettem a bit és XP Pro from overclock.co.uk - sajnos ma már kihalt - Én találtam magam, hogy én vagyok a "rendszer építője". Miután a szerelést, hogy én majd telepíteni XP a semmiből magamnak, hogy így kell, azt mondtam volna a sorozat eredetileg.

Ha nincs kapcsolat a CD és a sorozat, hogyan működik a CD-t tudom, hogy már rosszul írta be a soros?
Old Január 10, 2009, 07:20
Malware Group

Default Re-XP telepítése

Idézet:
Ha nincs kapcsolat a CD és a sorozat, hogyan működik a CD-t tudom, hogy már rosszul írta be a soros?

A CD doesnt, de operaring rendszer ellenőrzi, hogy a kód beírt valódi ...

Ha eredetileg a kód, akkor ez hitelesíti a Microsoft és ezután kötötte be az alaplap (az OEM kiadás), ami megakadályozza a kódot használják a másik rendszert.
Old Január 10, 2009, 07:28
Új tag Csoport

Default Re-XP telepítése

Szóval, ha én nem találom a címkét, amely már az XP eredetileg én szembesült azzal, hogy vásárolni XP újra?
Old Január 10, 2009, 07:33
Malware Group

Default Re-XP telepítése

Dióhéjban igen. Azt is csörög a Microsoft, hogy ha van egyébként, ahol segíthetnek először.
Old Január 10, 2009, 07:39
Új tag Csoport

Default Re-XP telepítése

Kösz a válaszokat, én találtam a matricát, hurrá

Most próbáld újra.
Old Január 10, 2009, 07:45
Malware Group

Default Re-XP telepítése

Ne mondd meg nekem .. ez volt a belsejében esetében végig lol ... !

Komolyan, be kell tartani, hogy egy kicsit biztonságosabb, botot, hogy azon az oldalon, vagy a készülék hátulján. Örülök, hogy megtaláltuk, remélem minden jól megy, az új létesítmény

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Egy új HD evilfantasy Drives & Removable Media 4 26. december 2008 18:31
Segítségre van szüksége a telepítés os marko A Windows operációs rendszerek 5 19. október 2008 06:39
Telepítése az új HDS RÉGI db DAllmon Általános fémáru Chat 8 5. augusztus 2008 14:24
Mielőtt az új CPU Blazing933 Processzorok, alaplapok és RAM 3 29. október 2007 12:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.