![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Van egy HDD kudarc és próbálom újra telepíteni XP, hogy az új meghajtó. Mikor az én-rendszer, valamint az eredetileg vettem XP új meghajtó alaplap, stb, és felszerelni, hogy minden magam. Abban az időben én már a sorszámmal XP, de nem találom sehol. A másolatot én is az XP Pro "A terjesztési egy új PC", ahol a sorszámot kell, hogy csak azt mondja, a címke nem távolítható el a PC-gyártó, és csatolni kell a számítógéphez ![]() Azt kellett volna az info, de nem volt az adott ügyben, sem a számlát XP. Kérdésem, lehetséges, hogy felfedezzék a sorozatszámot a telepítő CD-t? Remélem valaki tud segíteni. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Szia baxlobs A rendszer építője kell helyezni a COA amely a 25 jegyű termékkulcsot, hogy a számítógép esetén, általában mindkét oldalán a helyzet, vagy a hozzá vissza a számítógépen. Ez úgy néz ki, mint az alábbi képet ![]() Idézet:
|
| |||
| |||
| Szia, Kösz a válasz, nem teszi egyértelművé, de én vettem a bit és XP Pro from overclock.co.uk - sajnos ma már kihalt - Én találtam magam, hogy én vagyok a "rendszer építője". Miután a szerelést, hogy én majd telepíteni XP a semmiből magamnak, hogy így kell, azt mondtam volna a sorozat eredetileg. Ha nincs kapcsolat a CD és a sorozat, hogyan működik a CD-t tudom, hogy már rosszul írta be a soros? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
A CD doesnt, de operaring rendszer ellenőrzi, hogy a kód beírt valódi ... Ha eredetileg a kód, akkor ez hitelesíti a Microsoft és ezután kötötte be az alaplap (az OEM kiadás), ami megakadályozza a kódot használják a másik rendszert.
__________________ Proud member of ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Szóval, ha én nem találom a címkét, amely már az XP eredetileg én szembesült azzal, hogy vásárolni XP újra? |
|
| |||
| |||
| Dióhéjban igen. Azt is csörög a Microsoft, hogy ha van egyébként, ahol segíthetnek először.
|
| |||
| |||
| Kösz a válaszokat, én találtam a matricát, hurrá ![]() Most próbáld újra. |
|
| |||
| |||
| Ne mondd meg nekem .. ez volt a belsejében esetében végig lol ... ! Komolyan, be kell tartani, hogy egy kicsit biztonságosabb, botot, hogy azon az oldalon, vagy a készülék hátulján. Örülök, hogy megtaláltuk, remélem minden jól megy, az új létesítmény
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Egy új HD | evilfantasy | Drives & Removable Media | 4 | 26. december 2008 18:31 |
| Segítségre van szüksége a telepítés os | marko | A Windows operációs rendszerek | 5 | 19. október 2008 06:39 |
| Telepítése az új HDS RÉGI db | DAllmon | Általános fémáru Chat | 8 | 5. augusztus 2008 14:24 |
| Mielőtt az új CPU | Blazing933 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 29. október 2007 12:20 |
| Téma eszközök | |
| |