mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Naujo įdiegti XP

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 10, 2009, 05:49
Naujas Narys

Default Naujo įdiegti XP

Labas,

Turėjau HDD gedimo ir esu bandant iš naujo įdiegti XP į naują diską.

Kai aš savo sistemą kartu iš pradžių aš nusipirkau XP su nauja pavarų plokštę ir tt, ir sumontuota visa save.

Tuo metu aš turiu turėjo serijos numerį XP, bet I can't find it anywhere. Kopija turiu tai XP Pro "platinimo su nauju kompiuteriu", kur serijos numeris turi būti jis tiesiog sako etiketė buvo pašalintas iš kompiuterio gamintojo ir turi būti pridedami prie kompiuterio

Turiu turėjo informacijos, bet tai buvo ne dėl bylos, nei Windows XP sąskaitą.

Mano klausimas, ar įmanoma atrasti serijos numerį diegimo CD?

Hope nors gali padėti.
Old Sausis 10, 2009, 06:17
Kenkėjiškų programų grupės

Default Naujo įdiegti XP

Hi there baxlobs

Sistemos kūrėjas turi būti pateiktas autentiškumo sertifikatas, turinti 25 simbolių produkto raktą kompiuteryje atveju, paprastai arba dėl šios bylos, arba prie kompiuterio galinėje pusėje. Jis atrodys paveikslėlyje

Citata:
Mano klausimas, ar įmanoma atrasti serijos numerį diegimo CD?
Ne jiems bijoti ne serijos jokiu būdu susieta į CD / DVD. Kaip sena yra PC? Jei autentiškumo sertifikatas iš tiesų trūksta tada norėčiau susisiekti su originaliu pardavėjai whio tiekiamos PC jums.

Mano sistema: Steves Rig

Procesorius (-iai):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M3N78 PRO
RAM atmintis:
Corsair 4GB Dual Channel
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Western Digital 640GB HD
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Aušinimas:
Ištekliai HSF
Tinklas / Internetas:
20MB Virgin Media Plačiajuostis
Monitorius (-ai):
Hanns-G 19 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista Premium 64X
Old Sausis 10, 2009, 07:07
Naujas Narys

Default Naujo įdiegti XP

Labas,

Ačiū už atsakymą, man nebuvo aišku, bet aš nusipirkau visus bitų ir XP Pro nuo overclock.co.uk - deja dabar išnykęs - Aš pastatė jį sau, kad aš esu "System Builder". Po montavimas tai aš tada įdiegta XP "iš naujo save, todėl kaip minėjau turi turėjo serijos pradžioje.

Jei nėra jokio skirtumo tarp CD ir serijos nuorodą, kaip veikia CD žinau, kad Jūs įvedėte neteisingą serijos?
Old Sausis 10, 2009, 07:20

Default Naujo įdiegti XP

Citata:
Jei nėra jokio skirtumo tarp CD ir serijos nuorodą, kaip veikia CD žinau, kad Jūs įvedėte neteisingą serijos?

CD nepadės, bet operaring sistema bus patikrinti, ar kodas, kurį įvedėte, yra tikra ...

Jei iš pradžių buvo įrašytas kodas yra tada autentiškumą "Microsoft" ir tai yra surišami į pagrindinę plokštę (OĮG leidimai), kuris neleistų kodas yra naudojama kita sistema.
Old Sausis 10, 2009, 07:28
Naujas Narys

Default Naujo įdiegti XP

Taigi, jei aš negaliu rasti lipdukas, kad turi ateiti su XP iš pradžių aš esu susidūręs su atsižvelgdamas nusipirkti XP naujo?
Old Sausis 10, 2009, 07:33

Default Naujo įdiegti XP

Trumpai tariant taip. Taip pat galite paskambinti į "Microsoft pamatyti, jei yra bet kuriuo atveju, kai jie gali padėti pirmosios.
Old Sausis 10, 2009, 07:39
Naujas Narys

Default Naujo įdiegti XP

Ačiū už atsakymus, aš rasiu lipdukas, valio

Dabar pabandykite dar kartą.
Old Sausis 10, 2009, 07:45

Default Naujo įdiegti XP

Dont tell me .. Būtent dėl atvejo visoje lol ... !

Rimtai, jums reikia ją išlaikyti šiek tiek saugiau, klijuoti ant šono ar iš jūsų padalinio atgal. Džiaugiuosi, kad radote tai, tikiuosi, viskas vyks gerai, kad naujas įrenginys

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Įdiegti naują HD evilfantasy Drives & Removable Media 4 26 gruodis 2008 18:31
Reikia pagalbos įdiegti OS Marko Windows "operacinės sistemos 5 19 spalis 2008 06:39
Diegti naujas HDS Old vnt DAllmon General Hardware Chat 8 5 rugpjūtis 2008 14:24
Prieš diegdami naujus procesorius Blazing933 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 29 spalis 2007 12:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.