mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Re-instal XP

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 10, 2009, 05:49
New Member Group

Default Re-instal XP

Čau,

Man ir bijusi HDD neveiksmi un cenšos atkārtoti instalēt XP uz jaunu disku.

Kad man manu sistēmu un sākotnēji es nopirku XP ar jaunu disku mātesplates utt un uzstādītām tā visa sevi.

Tajā laikā man ir bijusi sērijas numurs XP, bet nevaru atrast nekur. Kopija man ir XP Pro "Sadales ar jaunu datoru", kur sērijas numurs būtu tā tikai saka etiķete ir noņēmis datoru ražotājs, un jāpievieno PC

Man ir bijusi info, bet tas nav gadījumā, ne par rēķinu par XP.

Mans jautājums, vai ir iespējams atklāt sērijas numuru instalācijas CD?

Ceru, ka kāds var palīdzēt.
Old Janvāris 10, 2009, 06:17
Malware Group

Default Re-instal XP

Hi there baxlobs

Sistēmas veidotājs būtu laiduši COA, kuram ir 25 ciparu produkta atslēga datoram gadījumā, parasti vai nu pusē lieta, vai pievienots atpakaļ jūsu datora. Tas izskatās attēlu zemāk

Quote:
Mans jautājums, vai ir iespējams atklāt sērijas numuru instalācijas CD?
Nē im bail nav, sērijas nav nekādā veidā saistīts stājas CD / DVD. Cik vecs ir dators? Ja COA ir patiešām trūkst, tad es varētu sazināties ar oriģinālo pārdevējiem whio piegādā datoru jums.

Mana sistēma: Steves Urbšanas

Processor (s):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Motherboard:
ASUS M3N78 Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair 4GB Dual Channel
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
640GB Western Digital HD
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Dzesēšana:
Noliktavā HSF
Tīkla / Internets:
20MB Virgin Media Broadband
Monitor (s):
Hanns-G 19 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Premium 64x
Old Janvāris 10, 2009, 07:07
New Member Group

Default Re-instal XP

Čau,

Paldies par atbildi, man nav skaidri, bet man nopirka visas bitiem un XP Pro no overclock.co.uk - diemžēl tagad nelaiķis - Man būvētas tas pats, tāpēc es esmu "System Builder". Pēc montāžas tā es tam instal XP no nulles sevi, tā kā es teicu, ir bijis sērijas sākumā.

Ja nepastāv saikne starp CD un sērijas, kā tas CD zināt, ka esat ievadījis nepareizu sērijas?
Old Janvāris 10, 2009, 07:20
Malware Group

Default Re-instal XP

Quote:
Ja nepastāv saikne starp CD un sērijas, kā tas CD zināt, ka esat ievadījis nepareizu sērijas?

CD doesn't, bet operaring sistēma pārbaudīs, vai kods, kuru jūs ievadījāt, ir patiesa ...

Kad jūs sākotnēji ievadīja kodu, tad ir apstiprināta uz microsoft, un ir sasien savā mātesplatē (OEM izdevumos), kas neļaus kodu, ko izmanto citas sistēmas.
Old Janvāris 10, 2009, 07:28
New Member Group

Default Re-instal XP

Tātad, ja es nevaru atrast uzlīmes, kas ir ieradušies ar XP sākotnēji es esmu saskārusies ar kuru nopirkt XP atkal?
Old Janvāris 10, 2009, 07:33
Malware Group

Default Re-instal XP

In Īsumā jā. Jūs varat arī gredzenu Microsoft, lai redzētu, vai tur ir vienalga, kurā viņi var palīdzēt pirmās.
Old Janvāris 10, 2009, 07:39
New Member Group

Default Re-instal XP

Paldies par atbildēm, es atradu uzlīmes, urā

Tagad mēģiniet vēlreiz.
Old Janvāris 10, 2009, 07:45
Malware Group

Default Re-instal XP

Dont tell me .. tā bija iekšpusē Gadījumā, ja visi kopā lol ... !

Nopietni, jums vajag, lai tas nedaudz drošāk, brauciet to pusē, vai muguras jūsu vienību. Priecīgs, ka tu atradi to, ceru, ka arī visi iet uz jaunu iekārtu

Register

Bookmarks