![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Man ir bijusi HDD neveiksmi un cenšos atkārtoti instalēt XP uz jaunu disku. Kad man manu sistēmu un sākotnēji es nopirku XP ar jaunu disku mātesplates utt un uzstādītām tā visa sevi. Tajā laikā man ir bijusi sērijas numurs XP, bet nevaru atrast nekur. Kopija man ir XP Pro "Sadales ar jaunu datoru", kur sērijas numurs būtu tā tikai saka etiķete ir noņēmis datoru ražotājs, un jāpievieno PC ![]() Man ir bijusi info, bet tas nav gadījumā, ne par rēķinu par XP. Mans jautājums, vai ir iespējams atklāt sērijas numuru instalācijas CD? Ceru, ka kāds var palīdzēt. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Hi there baxlobs Sistēmas veidotājs būtu laiduši COA, kuram ir 25 ciparu produkta atslēga datoram gadījumā, parasti vai nu pusē lieta, vai pievienots atpakaļ jūsu datora. Tas izskatās attēlu zemāk ![]() Quote:
|
| |||
| |||
| Čau, Paldies par atbildi, man nav skaidri, bet man nopirka visas bitiem un XP Pro no overclock.co.uk - diemžēl tagad nelaiķis - Man būvētas tas pats, tāpēc es esmu "System Builder". Pēc montāžas tā es tam instal XP no nulles sevi, tā kā es teicu, ir bijis sērijas sākumā. Ja nepastāv saikne starp CD un sērijas, kā tas CD zināt, ka esat ievadījis nepareizu sērijas? |
|
| |||
| |||
| Quote:
CD doesn't, bet operaring sistēma pārbaudīs, vai kods, kuru jūs ievadījāt, ir patiesa ... Kad jūs sākotnēji ievadīja kodu, tad ir apstiprināta uz microsoft, un ir sasien savā mātesplatē (OEM izdevumos), kas neļaus kodu, ko izmanto citas sistēmas.
__________________ Lepoties biedrs ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Tātad, ja es nevaru atrast uzlīmes, kas ir ieradušies ar XP sākotnēji es esmu saskārusies ar kuru nopirkt XP atkal? |
|
| |||
| |||
| In Īsumā jā. Jūs varat arī gredzenu Microsoft, lai redzētu, vai tur ir vienalga, kurā viņi var palīdzēt pirmās.
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildēm, es atradu uzlīmes, urā ![]() Tagad mēģiniet vēlreiz. |
|
| |||
| |||
| Dont tell me .. tā bija iekšpusē Gadījumā, ja visi kopā lol ... ! Nopietni, jums vajag, lai tas nedaudz drošāk, brauciet to pusē, vai muguras jūsu vienību. Priecīgs, ka tu atradi to, ceru, ka arī visi iet uz jaunu iekārtu
![]() |
|
| Bookmarks |