![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, I miał HDD awarii i jestem próbuje ponownie zainstalować XP na nowym dysku. Gdy kładę moje systemu wraz pierwotnie Kupiłem XP z nowych napędów płyty głównej itp., i to wszystko zainstalowane siebie. W tym czasie muszę miał numer seryjny XP, ale nie mogę go znaleźć wszędzie. Kopia Mam to XP Pro "Dla dystrybucji z nowym komputerem", gdzie numer seryjny należy go po prostu mówi etykiety zostały usunięte przez producenta komputera i powinno być dołączone do komputera ![]() Muszę mieli informacje, ale nie było w tej sprawie ani na fakturze za XP. Moje pytanie, czy istnieje możliwość, aby poznać numer seryjny na płyty instalacyjnej? Nadzieja ktoś może pomóc. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Hi there baxlobs System powinien mieć budowniczy umieścił COA, które posiada 25-cyfrowy klucz produktu do komputera przypadku zwykle albo na boku sprawy lub dołączony do tyłu komputera. Będzie wyglądać zdjęcie poniżej ![]() Cytat:
|
| |||
| |||
| Cześć, Dziękujemy za odpowiedź, nie jasno, ale Kupiłem wszystkie bity i XP Pro z overclock.co.uk - niestety już wygasły - I zbudował go sam, więc jestem "system builder". Po montażu nie ja następnie zainstalowane XP od podstaw sam, tak jak powiedziałem musi miała pierwotnie seryjny. Jeśli nie istnieje związek pomiędzy CD i szeregowy, w jaki sposób CD wiesz, że masz wpisane złe seryjny? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
CD doesnt, ale operaring system sprawdzić, czy kod wpisany jest prawdziwa ... Jeśli pierwotnie wprowadzony kod jest następnie uwierzytelniane w firmie Microsoft i jest następnie związywane do płyty głównej (w przypadku wersji OEM wydań), które będą zapobiegać kod używany na innym systemie.
__________________ Proud członkiem ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Więc jeśli nie mogę znaleźć naklejki, które muszą pochodzić z XP początkowo mam do czynienia z koniecznością zakupu XP? |
|
| |||
| |||
| W skrócie tak. Można również pierścień z firmą Microsoft, aby sprawdzić, czy jest tak czy owak, w którym mogą one pomóc w pierwszej kolejności.
|
| |||
| |||
| Dzięki za odpowiedzi, muszę znaleźć naklejki, hurra ![]() Teraz spróbuj ponownie. |
|
| |||
| |||
| Dont tell me .. było w środku w przypadku całej lol ... ! Seriously, musisz trzymać ją w nieco bezpieczniejsze, to trzymać się z boku lub z tyłu urządzenia. Glad that you found it, nadziei wszystko pójdzie dobrze dla nowych instalacji
![]() |
|
| Zakładki |