![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am avut un HDD de eşec şi am încercat să re-a instala XP pe noul disc. Când l-am pus pe sistemul meu, împreună iniţial am cumparat XP cu noi drive placa de bază, etc, şi a instalat-o tot eu. În acel moment trebuie să fi avut numărul de serie pentru XP, dar nu pot gasi oriunde. Copia Am este XP Pro "pentru distributie cu un nou PC" în cazul în care numărul de ordine ar trebui să fie el doar spune pe etichetă a fost înlăturat de către PC-ul producătorului şi trebuie să fie ataşat la PC ![]() Nu trebuie să fi avut informaţii, dar nu a fost nici pe de caz pe baza facturii pentru XP. Întrebarea mea, este posibil să descoperi numărul de serie de pe CD-ul de instalare? Sper ca cineva va poate ajuta. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Salut baxlobs Sistemul ar trebui să aibă constructor plasate COA care deţine cele 25 de cifre cheie de produs la computer caz, de obicei, fie pe partea laterală a caz, sau ataşat la partea din spate a computerului. Acesta va arăta ca în imaginea de mai jos ![]() Citat:
|
| |||
| |||
| Salut, Mulţumesc pentru răspuns, nu am face-o clar, dar mi-am cumparat toate biţi şi XP Pro de la overclock.co.uk - din pacate acum defunct - eu am construit-o chiar eu, deci sunt "de sistem de constructor". După asamblarea este apoi am instalat XP de la zero mine, aşa cum am spus trebuie să fi avut iniţial de serie. Dacă nu există nici o legătură între CD-uri si seriale, cum nu stiu pe CD-ul care le-aţi introdus greşit de serie? |
|
| |||
| |||
| Citat:
CD-ul doesnt, dar operaring sistemul va verifica dacă este sau nu ai introdus codul este adevărat ... Când a intrat iniţial codul este apoi autentificat de la Microsoft şi este apoi legat în placa de bază (pentru OEM ediţii), care va împiedica codul de a fi utilizat pe un alt sistem.
__________________ Mândru membru al ASAP & Unite |
|
| |||
| |||
| Deci, dacă nu găsesc de autocolant care trebuie să fi venit cu XP iniţial am confruntat cu având XP pentru a cumpăra din nou? |
|
| |||
| |||
| Pe scurt, da. Puteţi, de asemenea, inel Microsoft, pentru a vedea dacă există oricum în care acestea pot ajuta mai întâi.
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru răspunsurile, am găsit de autocolant, vivant ![]() Acum va încerca din nou. |
|
| |||
| |||
| Nu-mi spui .. acesta a fost pe interiorul cazul tuturor lungul lol ... ! Serios, pe care trebuie să le păstraţi-l un pic mai sigur, pe stick-o parte, sau partea din spate a vă unitate. Mă bucur că aţi găsit-o, sper totul merge bine pentru noi instalare
![]() |
|
| Marcaje |