menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Re-inštalácia XP

Reply

Thread Tools
Old 10 január 2009, 05:49
Nový člen skupiny

Default Re-inštalácia XP

Nazdar,

Mám HDD zlyhania a zkouším znovu-inštalácii XP na nový disk.

Keď som sa dať dohromady môj systém pôvodne kúpil som XP s novými disky dosky atď, a nainštalované všetky sám.

V tom čase som sa mal poradové číslo pre XP, ale nemôžem nájsť nikde. Kópia jsem je XP Pro "Pre distribúciu s novým PC", kde sériové číslo by malo byť len hovorí štítok bol odstránený PC výrobcom a musí byť pripojená k PC

Musel som mal info, ale to nebolo o prípade ani na faktúre pre XP.

Moja otázka, je možné nájsť sériové číslo na inštalačnom CD?

Dúfam, že niekto môže pomôcť.
Old 10 január 2009, 06:17
Malware Skupina

Default Re-inštalácia XP

Ahoj baxlobs

Systém by mal mať tvorca umiestnili COA, ktorý vlastní 25 číselný kód Product Key do počítača prípade, obvykle buď na strane sporu, alebo pripojený k zadnej časti vášho počítača. Bude vyzerať ako obrázku nižšie

Citácia:
Moja otázka, je možné nájsť sériové číslo na inštalačnom CD?
Nie im bojí sa, že sériový nie je nijako viazaná na CD / DVD. Ako starý je PC? Ak COA je naozaj chýba, potom by som sa dostal do kontaktu s pôvodným predajcovia whio dodané počítače na vás.

Môj systém: Steves Rig

Processor (s):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Základná doska:
ASUS M3N78 Pre
Pamäť RAM:
Corsair 4GB Dual Channel
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
640GB Western Digital HD
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Chladenie:
Sklad HSF
Sieť / Internet:
20MB Panny Media Broadband
Monitor (s):
Hanns-G 19 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Premium 64x
Old 10 január 2009, 07:07
Nový člen skupiny

Default Re-inštalácia XP

Nazdar,

Vďaka za odpoveď, som sa, aby bolo jasné, ale já jsem koupil všetky bity a XP Pro od overclock.co.uk - žiaľ už zanikol - Postavil som to sám, takže som "systému stavitel". Po kompletizácii to jsem potom nainštalované XP od začiatku sám, tak som povedal, musia mať mal poradové pôvodne.

Ak neexistuje žiadna súvislosť medzi CD a sériovej, ako sa CD vedieť, že ste zadali nesprávne sériovej?
Old 10 január 2009, 07:20
Malware Skupina

Default Re-inštalácia XP

Citácia:
Ak neexistuje žiadna súvislosť medzi CD a sériovej, ako sa CD vedieť, že ste zadali nesprávne sériovej?

CD doesnt, ale operaring systém skontroluje, či je kód, ktorý ste zadali, je skutočný ...

Keď sa pôvodne zapísaný kód je potom overený na microsoft a potom je viazaná na vaše základné doska (pre OEM verzia), ktorý bude brániť kód použitý na iný systém.
Old 10 január 2009, 07:28
Nový člen skupiny

Default Re-inštalácia XP

Takže, keď nemôžete nájsť štítok, ktorý musí prísť s XP, pôvodne som sa stretávajú s nutnosťou kúpiť XP?
Old 10 január 2009, 07:33
Malware Skupina

Default Re-inštalácia XP

V zásade áno. Môžete tiež krúžok Microsoft s cieľom zistiť, či je v každom prípade, v ktorom môže pomôcť prvý.
Old 10 január 2009, 07:39
Nový člen skupiny

Default Re-inštalácia XP

Vďaka za odpovede, som našiel na etikete, hurá

Teraz skúste to znova.
Old 10 január 2009, 07:45
Malware Skupina

Default Re-inštalácia XP

Dont povedz mi .. bolo na vnútornej strane prípade celého lol ... !

Vážne, je potrebné ju trochu bezpečnejšie, nalepiť ju na stranu, alebo na zadnej strane vašej jednotky. Som rád, že ste zistil, že nádeje, všetko pôjde dobre pre nové inštalácie

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Inštalácia nového HD evilfantasy Drives & Removable Media 4 26. december 2008 18:31
Potrebujete pomoc s inštaláciou OS marko Operačné systémy Windows 5 19. októbra 2008 06:39
Inštalácia nových HDS v OLD ks DAllmon Všeobecné Hardware Chat 8 5. august 2008 14:24
Pred inštaláciou nových CPU Blazing933 Procesory, základné dosky & RAM 3 29. októbra 2007 12:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.