![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám HDD zlyhania a zkouším znovu-inštalácii XP na nový disk. Keď som sa dať dohromady môj systém pôvodne kúpil som XP s novými disky dosky atď, a nainštalované všetky sám. V tom čase som sa mal poradové číslo pre XP, ale nemôžem nájsť nikde. Kópia jsem je XP Pro "Pre distribúciu s novým PC", kde sériové číslo by malo byť len hovorí štítok bol odstránený PC výrobcom a musí byť pripojená k PC ![]() Musel som mal info, ale to nebolo o prípade ani na faktúre pre XP. Moja otázka, je možné nájsť sériové číslo na inštalačnom CD? Dúfam, že niekto môže pomôcť. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ahoj baxlobs Systém by mal mať tvorca umiestnili COA, ktorý vlastní 25 číselný kód Product Key do počítača prípade, obvykle buď na strane sporu, alebo pripojený k zadnej časti vášho počítača. Bude vyzerať ako obrázku nižšie ![]() Citácia:
|
| |||
| |||
| Nazdar, Vďaka za odpoveď, som sa, aby bolo jasné, ale já jsem koupil všetky bity a XP Pro od overclock.co.uk - žiaľ už zanikol - Postavil som to sám, takže som "systému stavitel". Po kompletizácii to jsem potom nainštalované XP od začiatku sám, tak som povedal, musia mať mal poradové pôvodne. Ak neexistuje žiadna súvislosť medzi CD a sériovej, ako sa CD vedieť, že ste zadali nesprávne sériovej? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
CD doesnt, ale operaring systém skontroluje, či je kód, ktorý ste zadali, je skutočný ... Keď sa pôvodne zapísaný kód je potom overený na microsoft a potom je viazaná na vaše základné doska (pre OEM verzia), ktorý bude brániť kód použitý na iný systém.
__________________ Hrdý člen ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Takže, keď nemôžete nájsť štítok, ktorý musí prísť s XP, pôvodne som sa stretávajú s nutnosťou kúpiť XP? |
|
| |||
| |||
| V zásade áno. Môžete tiež krúžok Microsoft s cieľom zistiť, či je v každom prípade, v ktorom môže pomôcť prvý.
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpovede, som našiel na etikete, hurá ![]() Teraz skúste to znova. |
|
| |||
| |||
| Dont povedz mi .. bolo na vnútornej strane prípade celého lol ... ! Vážne, je potrebné ju trochu bezpečnejšie, nalepiť ju na stranu, alebo na zadnej strane vašej jednotky. Som rád, že ste zistil, že nádeje, všetko pôjde dobre pre nové inštalácie
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia nového HD | evilfantasy | Drives & Removable Media | 4 | 26. december 2008 18:31 |
| Potrebujete pomoc s inštaláciou OS | marko | Operačné systémy Windows | 5 | 19. októbra 2008 06:39 |
| Inštalácia nových HDS v OLD ks | DAllmon | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 5. august 2008 14:24 |
| Pred inštaláciou nových CPU | Blazing933 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 29. októbra 2007 12:20 |
| Thread Tools | |
| |