![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Ја сам имала и ја ХДД фаилуре покушава поново инсталирате КСП на нови погон. Кад сам ставио мој систем заједно изворно ја купио КСП са новим погонима матична плоча, итд, и то све инсталирана себе. У то време сам имао мора да има серијски број за КСП, али не могу наћи нигде. Копија имам је КСП Про "за дистрибуцију са новим ПЦ" где је серијски број би требао бити само говори натпис је уклоњен од стране произвођача ПЦ-а би требао бити прикључен на ПЦ ![]() Морам имали инфо али то није био случај ни на на рачуну за КСП. Моје питање, да ли је могуће показати серијски број на инсталационом ЦД-у? Надам се неко може помоћи. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Хи тхере бакслобс Систем би требао имати градитељ ставио ЦОА који држи 25 цифрени кључ производа на рачунар случају, обично, било на страни случају, односно прикључени на полеђини вашег рачунара. То ће изгледати као на слици испод ![]() Куоте:
|
| |||
| |||
| Здраво, Хвала на одговору, нисам се јасно, али сам купио све битова и КСП Про са оверцлоцк.цо.ук - нажалост сада мртвац - ја га саградили себи, тако да сам ја "систем градитељ". Након састављање га ја инсталиран КСП од нуле себи, како сам рекао, морате имати серијски изворно имао. Ако нема везе између ЦД и серијски, како се ЦД-а знамо да сте унели криви серијски? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
На ЦД-у се, али операринг систем ће проверити да ли или не код који сте унели је оригиналан ... Када је првобитно ушао ко̂д је тада овјерена код Мицрософт и то је онда повезано у ваше матичне плоче (за ОЕМ Едитионс), који ће спречити ко̂д користе на другом систему.
__________________ Поносни члан АСАП & Уните |
|
| |||
| |||
| Дакле, ако ја не могу наћи да мора имати налепницу са КСП изворно дошао сам суочен са власништво за купити КСП? |
|
| |||
| |||
| У Укратко да. Такође можете прстен Мицрософт видети ако је свеједно у којем они могу помоћи први.
|
| |||
| |||
| Хвала за одговоре, Нађа налепница, ура ![]() Хоће ли сада покушајте поново. |
|
| |||
| |||
| Донт телл ме .. она је била на унутрашњост случају сви заједно ... лол ! Озбиљно, треба га задржати мало сигурније, стави га на страну, или полеђини ваше јединице. Драго ми је да нађе, нада све иде добро за нове инсталације
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталирање новог ХД | евилфантасы | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 26 децембар 2008 18:31 |
| Требате помоћ у инсталацији ОС | марко | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 19 октобар 2008 06:39 |
| Инсталирање нових ХДС у старом ком | ДАллмон | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 5 аугуст 2008 14:24 |
| Пре инсталације новог ЦПУ | Блазинг933 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 29 октобар 2007 12:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |