az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Yeniden XP yükleme

Reply

Konu Araçları
Old 10 Ocak 2009, 05:49
Yeni Üye Grubu

Default Yeniden XP yükleme

Merhaba,

Ben ve bir HDD'den başarısız oldu yeniden çalışıyorum-yeni sürücünüze XP yükleyin.

Ben birlikte, ilk olarak yeni sürücüler anakart vs XP aldım, benim sistem koymak ve tüm kendim kurdum.

O zaman ben XP için seri numarası vardı olması gerekir, ama bulamıyorum her yerde. Ben kopyası yeni bir PC ile dağıtım XP Pro "için nereye seri numarası sadece etiket PC üreticisi tarafından çıkartıldığını ve bilgisayara takılı olması gerektiğini söylüyor olması gerekir

Ben bilgi olduğu, ancak bu durumda ne XP için fatura üzerinde değildi.

Sorum, bu yükleme CD üzerindeki seri numarasını bulmak mümkündür?

Umarım biri yardımcı olabilir.
Old 10 Ocak 2009, 06:17
Kötü Amaçlı Yazılım Grubu

Merhaba baxlobs

Sistem üreticisi olan 25 haneli ürün durumunda veya bilgisayarın arkasına takılan bir tarafta bilgisayarınıza durumda, genellikle ya anahtarı elinde COA yerleştirilmiş olmalıdır. Bu görüntü aşağıdaki gibi olacaktır

Alıntı:
Sorum, bu yükleme CD üzerindeki seri numarasını bulmak mümkündür?
Hayır Sohbet korkmuyorsanız, seri bir şekilde bağlı olarak CD / DVD. Kaç yaşında bilgisayar nedir? Eğer COA gerçekten sonra temas orijinal satıcıları ile size PC verilen whio almak da eksik.

Benim Sistemi: Steves Rig

İşlemci (ler):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Anakart:
ASUS M3N78 Pro
RAM hafıza:
Korsan 4GB Çift Kanal
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
640GB Western Digital HD
Optik Sürücü (ler):
LG LightScribe
Case / PSU:
Soğutma:
Stok HSF
Ağ Bağlantısı / İnternet:
20MB Virgin Media Genişbant
Monitör (ler):
Hanns-G 19 "Widescreen
İşletim Sistemi (ler):
Vista Premium 64x
Old 10 Ocak 2009, 07:07
Yeni Üye Grubu

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler, ben açık, ama tüm bit ve XP Pro overclock.co.uk den - ne yazık ki şimdi dağılmış satın bulunmadıysanız - Kendim yapılmış, bu yüzden ben "Sistem üreticisi". Sonra sıfırdan kendimi kimden XP yüklü ben montaj, bu nedenle, sonra ben orijinal seri oldu gerektiğini söyledi.

Eğer CD ve seri arasında nasıl CD bu bağlantı, şu yanlış seri girdiniz mi?
Old 10 Ocak 2009, 07:20

Alıntı:
Eğer CD ve seri arasında nasıl CD bu bağlantı, şu yanlış seri girdiniz mi?

CD doesnt, ancak operaring sistemi veya kod Girdiğiniz kontrol eder orijinal olduğunu ...

Ne zaman asıl olarak Microsoft ve yetkilendirilir bunun ardından anakart OEM sürümlerinde () olan kodu önlemek için başka bir sistem üzerinde kullanılan bağlıdır kodu girdiniz.
Old 10 Ocak 2009, 07:28
Yeni Üye Grubu

Yani, eğer bu XP ile ilk olarak tekrar XP satın almak zorunda kalmadan karşı karşıya pm geldi gereken etiket bulamıyorum?
Old 10 Ocak 2009, 07:33

Özetle evet. Varsa yine de bunları ilk yardımcı olabilir Ayrıca bkz: Microsoft arayabilirsiniz.
Old 10 Ocak 2009, 07:39
Yeni Üye Grubu

Yanıtlar için teşekkürler, ben etiket, yaşasın bulduk

Şimdi yine çalışacaktır.
Old 10 Ocak 2009, 07:45

Dont .. söyle bu davanın iç tüm lol birlikte oldu ... !

Cidden, bu biraz daha güvenli tutmak için, yan tarafında veya birimin geri kalmak gerekir. Sevindim bu bulundu, her şey yeni kurulum için geçerlidir umut

Register

Bookmarks