![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben ve bir HDD'den başarısız oldu yeniden çalışıyorum-yeni sürücünüze XP yükleyin. Ben birlikte, ilk olarak yeni sürücüler anakart vs XP aldım, benim sistem koymak ve tüm kendim kurdum. O zaman ben XP için seri numarası vardı olması gerekir, ama bulamıyorum her yerde. Ben kopyası yeni bir PC ile dağıtım XP Pro "için nereye seri numarası sadece etiket PC üreticisi tarafından çıkartıldığını ve bilgisayara takılı olması gerektiğini söylüyor olması gerekir ![]() Ben bilgi olduğu, ancak bu durumda ne XP için fatura üzerinde değildi. Sorum, bu yükleme CD üzerindeki seri numarasını bulmak mümkündür? Umarım biri yardımcı olabilir. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Merhaba baxlobs Sistem üreticisi olan 25 haneli ürün durumunda veya bilgisayarın arkasına takılan bir tarafta bilgisayarınıza durumda, genellikle ya anahtarı elinde COA yerleştirilmiş olmalıdır. Bu görüntü aşağıdaki gibi olacaktır ![]() Alıntı:
|
| |||
| |||
| Merhaba, Cevabınız için teşekkürler, ben açık, ama tüm bit ve XP Pro overclock.co.uk den - ne yazık ki şimdi dağılmış satın bulunmadıysanız - Kendim yapılmış, bu yüzden ben "Sistem üreticisi". Sonra sıfırdan kendimi kimden XP yüklü ben montaj, bu nedenle, sonra ben orijinal seri oldu gerektiğini söyledi. Eğer CD ve seri arasında nasıl CD bu bağlantı, şu yanlış seri girdiniz mi? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
CD doesnt, ancak operaring sistemi veya kod Girdiğiniz kontrol eder orijinal olduğunu ... Ne zaman asıl olarak Microsoft ve yetkilendirilir bunun ardından anakart OEM sürümlerinde () olan kodu önlemek için başka bir sistem üzerinde kullanılan bağlıdır kodu girdiniz.
__________________ Gururlu üye ASAP & Unite |
|
| |||
| |||
| Yani, eğer bu XP ile ilk olarak tekrar XP satın almak zorunda kalmadan karşı karşıya pm geldi gereken etiket bulamıyorum? |
|
| |||
| |||
| Özetle evet. Varsa yine de bunları ilk yardımcı olabilir Ayrıca bkz: Microsoft arayabilirsiniz.
|
| |||
| |||
| Yanıtlar için teşekkürler, ben etiket, yaşasın bulduk ![]() Şimdi yine çalışacaktır. |
|
| |||
| |||
| Dont .. söyle bu davanın iç tüm lol birlikte oldu ... ! Cidden, bu biraz daha güvenli tutmak için, yan tarafında veya birimin geri kalmak gerekir. Sevindim bu bulundu, her şey yeni kurulum için geçerlidir umut
![]() |
|
| Bookmarks |