менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Перевстановлення XP

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 січня 2009, 05:49
Нові члени групи

Привіт,

Я мав пошкодження жорсткого диска і намагаюся заново встановити XP на новий диск.

Коли я поклав мою систему разом Спочатку я купила XP з нової материнської плати і т.д. дисках, і встановлені всі це сам.

У той час я повинен мати порядковий номер для XP, але я не можу знайти його в будь-якому місці. Копія у мене є XP Pro "для розповсюдження з новими ПК", де Серійний номер має бути він просто говорить наклейка була віддалена від виробника ПК і повинен бути підключений до комп'ютера

Я повинен мати інформацію, але вона не по справі, ні на рахунок на XP.

Моє питання, чи можливо, щоб дізнатися серійний номер на установчому компакт-диску?

Надія хтось може допомогти.
Old 10 січня 2009, 06:17
Група шкідливих програм

Привіт там baxlobs

System Builder варто було б приділити COA який містить 25 цифр ключ продукту на комп'ютер випадку, як правило, або на стороні цієї справи, або прикріплений до задньої панелі комп'ютера. Він буде виглядати як на картинці нижче

Цитата:
Моє питання, чи можливо, щоб дізнатися серійний номер на установчому компакт-диску?
Ні їм не боюся, серійний жодним чином не прив'язано до CD / DVD. Скільки років комп'ютера? Якщо сертифікат справжності відсутній дійсно тоді б я увійти в контакт з постачальниками оригінальних WHIO поставляються ПК для вас.

Моя система: Steves Ріг

Процесор (и):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Материнська плата:
ASUS M3N78 PRO
ОЗУ:
Corsair 4GB Двоканальна
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Western Digital 640GB HD
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Охолодження:
Фондовий HSF
Мережі / Інтернет:
20Mb Virgin Media Broadband
Монітор (и):
Hanns-G 19 "широкоекранний
Операційна система (и):
Vista Premium 64x
Old 10 січня 2009, 07:07
Нові члени групи

Привіт,

Спасибо за ответ, мені не зрозуміло, але я купив всі біти і XP Pro від overclock.co.uk - На жаль, нині неіснуючої - Я збудував він сам, так що я "System Builder". Після зборки він мені тоді встановлений XP з нуля сам, так як я вже сказав, повинно бути, серійні спочатку.

Якщо немає зв'язку між КР і серійні, яким КР знаю, що ви ввели невірний серійний?
Old 10 січня 2009, 07:20
Група шкідливих програм

Цитата:
Якщо немає зв'язку між КР і серійні, яким КР знаю, що ви ввели невірний серійний?

CD doesn't, але operaring система буде перевіряти чи ні код, який ви вступили справжнього ...

Коли ви спочатку увійшли код, то на перевірку автентичності Microsoft і потім прив'язати до вашої материнської плати (для OEM видань), які будуть перешкоджати кодом використовуються на іншій системі.
Old 10 січня 2009, 07:28
Нові члени групи

Так що, якщо я не можу знайти наклейку, яка повинна прийти з XP спочатку я зіткнувся з необхідністю придбати XP ще раз?
Old 10 січня 2009, 07:33
Група шкідливих програм

По суті так. Ви також можете кільця Microsoft, щоб побачити, якщо є в будь-якому разі, в яких вони можуть допомогти в першу чергу.
Old 10 січня 2009, 07:39
Нові члени групи

Дякуємо за відповіді, я знайшов наклейку, ура

Тепер спробуйте знову.
Old 10 січня 2009, 07:45
Група шкідливих програм

Dont Tell Me .. Він знаходився на внутрішній стороні випадок на всьому протязі LOL ... !

Серйозно, ви повинні тримати його трохи безпечніше, помістивши його на стороні, або задній панелі пристрою. Рада, що ви знайшли його, сподіваюся, що все йде добре для нової установки

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.