![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я мав пошкодження жорсткого диска і намагаюся заново встановити XP на новий диск. Коли я поклав мою систему разом Спочатку я купила XP з нової материнської плати і т.д. дисках, і встановлені всі це сам. У той час я повинен мати порядковий номер для XP, але я не можу знайти його в будь-якому місці. Копія у мене є XP Pro "для розповсюдження з новими ПК", де Серійний номер має бути він просто говорить наклейка була віддалена від виробника ПК і повинен бути підключений до комп'ютера ![]() Я повинен мати інформацію, але вона не по справі, ні на рахунок на XP. Моє питання, чи можливо, щоб дізнатися серійний номер на установчому компакт-диску? Надія хтось може допомогти. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Привіт там baxlobs System Builder варто було б приділити COA який містить 25 цифр ключ продукту на комп'ютер випадку, як правило, або на стороні цієї справи, або прикріплений до задньої панелі комп'ютера. Він буде виглядати як на картинці нижче ![]() Цитата:
|
| |||
| |||
| Привіт, Спасибо за ответ, мені не зрозуміло, але я купив всі біти і XP Pro від overclock.co.uk - На жаль, нині неіснуючої - Я збудував він сам, так що я "System Builder". Після зборки він мені тоді встановлений XP з нуля сам, так як я вже сказав, повинно бути, серійні спочатку. Якщо немає зв'язку між КР і серійні, яким КР знаю, що ви ввели невірний серійний? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
CD doesn't, але operaring система буде перевіряти чи ні код, який ви вступили справжнього ... Коли ви спочатку увійшли код, то на перевірку автентичності Microsoft і потім прив'язати до вашої материнської плати (для OEM видань), які будуть перешкоджати кодом використовуються на іншій системі.
__________________ Повноправним членом ASAP & ОБ'ЄДНАНИХ |
|
| |||
| |||
| Так що, якщо я не можу знайти наклейку, яка повинна прийти з XP спочатку я зіткнувся з необхідністю придбати XP ще раз? |
|
| |||
| |||
| По суті так. Ви також можете кільця Microsoft, щоб побачити, якщо є в будь-якому разі, в яких вони можуть допомогти в першу чергу.
|
| |||
| |||
| Дякуємо за відповіді, я знайшов наклейку, ура ![]() Тепер спробуйте знову. |
|
| |||
| |||
| Dont Tell Me .. Він знаходився на внутрішній стороні випадок на всьому протязі LOL ... ! Серйозно, ви повинні тримати його трохи безпечніше, помістивши його на стороні, або задній панелі пристрою. Рада, що ви знайшли його, сподіваюся, що все йде добре для нової установки