![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят компютър е Dell scapped, но сега мога да се купят нови машини и товарни оригиналния Windows XP Pro върху него, CD е OEM ЦРП. Аз не искам друг Dell е задължително, може ли да активирате отново CD ключ и спаси себе си купуват предварително заредени софтуер? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, тя няма да бъде само юридическо копие на машината са били на
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell дисковете са валидни само за Dell машини.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако намерите място, което ще ви помогне да търговията от XP към Vista Business про то ще работи все пак, аз зная от опит
| |||
| |||
| За да бъдем честни, ако откъснете лиценз от Dell случай и изхвърлям стария компютър ви се позволява да премине в лицензията, ще помисля. Това е така, защото лиценз не се използва по два компютъра, е да бъде прехвърлен. Но, законно тази лицензия може да се използва само върху друга Долчинка машина, аз съм много сигурен, че няма да задейства на друга марка. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той може да работи. Когато само XP Home диска имах беше Dell аз го товарят върху изграждането на нови възнамеряват да използват новия ключ към активация. Бях изненадан, когато активация е разрешено. Аз откакто се продават на компютъра, но с него собствено копие на XP пропорционално на него. Въпреки това, само защото тя се активира, не означава, че правното.
| |||
| |||
| Само да кажа, че си купих emachine и натоварени на XP пропорционално върху нея и тя работи лечение. |