![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač Dell je scapped ale mohu nyní zakoupit nový stroj a nahrát původní Windows XP Pro, na to, že CD má OEM Cde. Nechci jiného Dell nutně, můžu reaktivovat CD klíč a zachránit sám nákupní pre-nahraje software? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, to bude pouze legální kopie na stroji byla původně na
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell kotouče jsou platné pouze pro Dell stroje.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud budete hledat místo, které vám pomohou obchodu z xp pro to Vista Business to bude fungovat i když vím, ze zkušenosti
| |||
| |||
| Abychom byli spravedliví, pokud rip licence od Dell případu a vyhodit staré PC máte možnost přenést licenci na, myslím. To je proto, že licence není používán na dvou počítačích, je přeložení. , Ale legálně, že licence může být použita pouze na jiném Dell stroj, jsem si jistá, že to nebude aktivovat na jinou značku. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Může to fungovat. Pokud se pouze XP Home disku jsem byl Dell jsem nahraje ho na novou stavět hodlají použít nový klíč na aktivaci. Byl jsem překvapen, když aktivace byla povolena. I od té doby prodala počítači, ale s jeho vlastní kopii pro XP na to. Nicméně právě proto, že se aktivuje, neznamená to, je to legální.
| |||
| |||
| Stačí říct, že jsem koupil emachine a nahraje XP pro na ni a díla léčbě. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| E systémy stroj Nepůjdu minulosti se logo systému Windows XP? | windows3001 | Operační systémy Windows | 4 | 29. ledna 2009 14:03 |
| Windows 7 beta lag / pomalý stroj problémy | Coolyxxx | Operační systémy Windows | 12 | 13. leden 2009 19:42 |
| Můj E systému Windows XP stroj painfuly pomalé | windows3001 | Operační systémy Windows | 4 | 2. dubna 2008 09:56 |
| Ahh, nový stroj pryč t! Ts nahoru | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 9 | 15. března 2008 04:25 |
| Way Back stroj | evilfantasy | Společenství Novinky a chat | 4 | 29. února 2008 17:03 |
| Thread Nástroje | |
| |