![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Dell υπολογιστή μου είναι scapped αλλά τώρα μπορώ να αγοράσω νέο μηχάνημα και να φορτώσει το πρωτότυπο των Windows XP Pro σε αυτό το CD έχει ΚΑΕ ΚΑΕ. Δεν θέλω άλλο Dell 'ανάγκη, μπορώ να επανενεργοποιήσετε το CD κλειδί και να αποθηκεύσετε τον εαυτό μου την αγορά προ-φορτωμένο λογισμικό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι, θα είναι ένα νομικό αντίτυπο για το μηχάνημα είχε αρχικά στις
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell δίσκοι έχουν ισχύ μόνο για την Dell μηχανήματα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν βρείτε ένα μέρος που θα σας βοηθήσουν να το εμπόριο από XP Pro σε Vista Business αν και αυτό θα λειτουργήσει, γνωρίζω από την εμπειρία
| |||
| |||
| Για να είμαστε δίκαιοι, αν ξήλωμα της άδειας από την περίπτωση της Dell και πετάξει το παλιό PC σας επιτρέπεται να περάσει την άδεια, νομίζω. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η άδεια δεν χρησιμοποιείται σε δύο υπολογιστές, είναι να μεταφερθεί. Όμως, από νομική άδεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ένα άλλο μηχάνημα της Dell, είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν θα ενεργοποιήσει για άλλη μάρκα. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορεί να λειτουργήσει. Όταν το μόνο XP Home δίσκο που είχα ήταν μία Dell μου θα φορτωθεί σε νέα κατασκευή που προτίθεται να χρησιμοποιήσει ένα νέο κλειδί κατά την ενεργοποίηση. Έμεινα έκπληκτος όταν επετράπη ενεργοποίησης. Έχω εφόσον πωληθεί ο υπολογιστής, αλλά με το δικό του αντίγραφο XP Pro σε αυτό. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή αυτό ενεργοποιείται, δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμο.
| |||
| |||
| Απλά να πω ότι έχω αγοράσει emachine και φορτώνονται τα XP Pro σε αυτή και λειτουργεί μία θεραπεία. |