![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj kompjuter je Dell scapped ali sada mogu kupiti novi stroj i učitati originalni Windows XP Pro na to, na CD-u je OEM CDE. Ne želim još jedan Dell nužno, mogu li ja reaktivirali CD ključ i uštedite sebi kupuju pre-loaded software? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope, to će biti samo legalne kopije na stroju izvorno je bio na
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell Diskovi vrijede samo o Dell strojevima.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako pronađete mjesto koje će vam pomoći u trgovini s XP Pro za Vista Business to će raditi iako, znam iz iskustva
| |||
| |||
| Kako bi bili pravedni ako parati dozvolu od Dell slučaj i izbaciti stari PC li je dozvoljeno da prođe na dozvolu, mislim. To je zato što se dozvola ne koriste se na dva računala, to se prenijeti. Ali, da je zakonski dozvola se može koristiti samo na drugom stroju Dell, ja sam prilično sigurna da se neće aktivirati na drugom markom. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To može raditi. Kada se samo XP Home disku sam imao je bio jedan loaded Dell je na novu izgradnju namjerava koristiti novi ključ na aktivaciju. Bio sam iznenađen kada je aktivacija bila dozvoljena. I od tada su prodane u računalo, ali sa svojim vlastitim kopiju XP Pro na sebi. Ali samo zato što se aktivira, ne znači da je pravna.
| |||
| |||
| Dovoljno je reći da sam kupila emachine i učitan XP Pro na Internet i Internet utvrde gozba. |