![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját Dell számítógép scapped, de most új gépet vásárolni, és töltse be az eredeti Windows XP Pro-ra, a CD OEM CDE. Nem akarok egy Dell szükségszerűen tudom újraaktiválni a CD kulcsot, és mentse magam buying előre betöltött szoftver? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, ez csak egy jogi példányát a gépen volt eredetileg
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell lemezek csak érvényes Dell gépeket.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha megtalálja a helyét, ami segít a kereskedelem fel XP Pro Vista Business, hogy működni fog, bár tudom, hogy a tapasztalat
| |||
| |||
| Ahhoz, hogy a tisztességes, ha az engedély rip ki a Dell esetében, és dobja ki a régi számítógép, melyen át az engedély on, azt hiszem. Ez azért van, mert az engedély még nem használ a két PC-k, azt át. De jogilag, hogy az engedély csak akkor használható, a másik Dell gépet, elég biztos vagyok, hogy nem aktiválja a másik márkát. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg lehet dolgozni. Ha csak XP Home lemezt én volt egy Dell I loaded it megugrik építeni kíván alkalmazni az új billentyűt aktiválás. Én meglepett mikor aktiválás volt megengedett. Azóta eladta a számítógép, hanem a saját példányát XP Pro rá. Ugyanakkor csak azért, mert bekapcsolja, nem jelenti azt, hogy ez legális.
| |||
| |||
| Csak azt mondani, hogy én vettem emachine és betöltött az XP pro van és működik a kezelésére. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| E rendszerek gép nem fog menni korábban a Windows XP logó? | windows3001 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 29. január 2009 14:03 |
| Windows 7 béta lag / lassú gép problémák | Coolyxxx | A Windows operációs rendszerek | 12 | 13. január 2009 19:42 |
| Saját e rendszer Windows XP painfuly lassú gép | windows3001 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 2. április 2008 09:56 |
| Ahh, az új gép ment t! Ts up | Cew27 | Általános fémáru Chat | 9 | 15. március 2008 04:25 |
| Way Back Machine | evilfantasy | Közösségi Hírek & Chat | 4 | 29. február 2008 17:03 |
| Téma eszközök | |
| |