![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Mano kompiuteris yra Dell scapped bet man dabar pirkti naujos mašinos ir apkrovos originalią Windows XP Pro "ant jo, CD turi OEM CDE. I don't want another Dell būtinai, ar galiu suaktyvinti raktą CD ir išsaugoti sau pirkti iš anksto pakrauti programinė įranga?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne, tai bus tik teisinis kopiją mašina iš pradžių ji buvo apie
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dell diskai galioja tik apie "Dell" kompiuteriuose.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jei rasite vietą, kuri padės Jums prekyba išaugo nuo XP Pro į Vista Business ji dirbs, nors, iš patirties žinau
|
|||
|
|||
|
Kad būtų sąžininga, jei jus rip off "Dell atveju licencijos ir išmesti seną kompiuterį jums leidžiama perduoti licenciją, manau.
Tai yra todėl, kad licencija nėra naudojami du kompiuteriai, jis buvo perkeltas. Tačiau, teisiškai, kad licencija gali būti naudojama tik kitą Dell mašina, Aš tikiu nebus aktyvuoti kitą ženklą. |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ji gali dirbti. Kai tik XP Home disko turėjau buvo vienas iš "Dell" Aš įkelti jį į naujos statybos, ketinantys naudoti naują raktą aktyvinimo. Buvau nustebęs, kai aktyvacijos buvo leista. Turiu parduoti, nes kompiuteris, tačiau jis savo kopiją XP Pro jį. Tačiau tik todėl, kad jis aktyvina, nereiškia, kad tai yra teisėta.
|
|||
|
|||
|
Tiesiog pasakyti, kad aš nusipirkau emachine ir pakraunami XP Pro, ir jis veikia gydyti.
|