![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mans Dell datoru scapped bet man tagad pirkt jaunu mašīnu un kravas oriģinālo Windows XP Pro uz to, kompaktdisku ir OEM UAC. Es negribu citu Dell obligāti varu aktivizēt CD taustiņu un saglabāt sev pērk pirms ielādes programmatūru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, tas būs tikai tiesību kopiju mašīna tas sākotnēji bija
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell diski ir spēkā tikai Dell mašīnas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jums atrast vietu, kas jums palīdzēs tirdzniecības pieaugums no XP Pro uz Vista Business tā darbosies, lai gan, es zinu no pieredzes
| |||
| |||
| Lai būtu taisnīgi, ja jūs izvilkšanu licence pie Dell lietu un izsviest veco datoru, jums ir atļauts nodot licenci, es domāju. Tas ir tāpēc, ka licence nav izmantota, uz diviem datoriem, tas tiek nodots. Bet juridiski, ka licences var izmantot tikai citā Dell mašīnu, es esmu diezgan pārliecināts, ka tā nebūs aktivizēt citu zīmolu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā var strādāt. Kad tikai XP Home disku, man bija Dell man iekrauj to uz jaunu objektu būvniecību, kas vēlas izmantot jaunu taustiņu aktivizēšanu. Es biju pārsteigts, kad aktivizēšana bija atļauta. Man ir tā pārdeva datoru, bet ar to pašu kopiju XP pro uz tā. Tomēr tikai tāpēc, ka aktivizē, nenozīmē, ka tā ir likumīga.
| |||
| |||
| Vienkārši pateikt, ka es nopirku eMachine un iekrauj XP pro uz tā, un tā darbojas ārstēt. |