![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój komputer Dell scapped ale mogę teraz kupić nowe maszyny i ładowania oryginalnego systemu Windows XP Pro na to, CD ma OEM CRP. Nie chcę innego Dell niekoniecznie, można reaktywować klucz CD i zapisywać sobie kupowanie wstępnie załadowane oprogramowanie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, to będzie tylko prawnej skopiować na komputerze była pierwotnie na
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell dyski są ważne tylko na maszynach firmy Dell.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli znaleźć miejsce, które pomogą Ci handlu z xp pro do Vista Business będzie pracować chociaż wiem z doświadczenia
| |||
| |||
| Aby być sprawiedliwe, jeśli licencji rip off Dell sprawy i wyrzucać starego komputera, mogą Państwo przekazać na licencji, I think. Jest tak dlatego, że licencja nie jest używany na dwóch komputerach, nie jest przekazywana. Ale legalnie, że licencja może być używany tylko na innej maszynie Dell, jestem całkiem pewny, że nie aktywować na inną markę. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może pracować. Gdy tylko XP Home dysku miałem był Dell Jedną załadowany go zbudować nową zamierzający korzystać nowy klawisz aktywacji. Byłem zaskoczony, gdy aktywacja była dozwolona. Mam sprzedawane od komputera, ale z jego własnych kopii XP Pro na jej temat. Jednak tylko dlatego, że aktywuje, nie oznacza to legalne.
| |||
| |||
| Wystarczy powiedzieć, że kupiłem emachine i załadowany na nim XP Pro i działa a treat. |