![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj počítač Dell je scapped ale môžem teraz zakúpiť nový stroj a nahrať pôvodný Windows XP Pro, na to, že CD má OEM CDE. Nechcem iného Dell nutne, môžem aktivovať CD kľúč a zachrániť sám nákupný pre-nahraje softvér? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, to bude len legálnej kópie na stroji bola pôvodne na
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell kotúče sú platné iba pre Dell stroje.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak budete hľadať miesto, ktoré vám pomôžu obchode z xp pre to Vista Business to bude fungovať aj keď viem, zo skúsenosti
| |||
| |||
| Aby sme boli spravodliví, ak rip licencie od Dell prípadu a vyhodiť staré PC máte možnosť preniesť licenciu na, myslím. To je preto, že licencia nie je používaný na dvoch počítačoch, je preloženie. , Ale legálne, že licencia môže byť použitá len na inom Dell stroj, som si istá, že to nebude aktivovať na inú značku. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môže to fungovať. Ak sa iba XP Home disku som bol Dell jsem nahraje ho na novú stavať chcú použiť nový kľúč na aktiváciu. Bol som prekvapený, keď aktivácie bola povolená. I od tej doby predala počítači, ale s jeho vlastnú kópiu pre XP na to. Avšak práve preto, že sa aktivuje, neznamená to, je to legálne.
| |||
| |||
| Stačí povedať, že som kúpil emachine a nahraje XP pre na ňu a diela liečbe. |