![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој компјутер је Делл сцаппед али сада могу купити нови машина и отпремите оригинални Уиндоус КСП Про на то, на ЦД-у је ОЕМ ЦДЕ. Не желим још један Делл нужно, могу ли ја поново активирали ЦД кључ и Уштедите себи купују пре-лоадед софтуаре? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нопе, то ће бити само легалне копије на машини изворно је био на
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Делл Дискови важе само о Делл машинама.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако пронађете место које ће вам помоћи у трговини са КСП Про за Виста Бусинесс то ће радити иако, знам из искуства
| |||
| |||
| Како би били праведни ако парати дозволу од Делл случај и избацити стари ПЦ ли је дозвољено да прође на дозволу, мислим. То је зато што се дозвола не користе се на два рачунара, то се пренети. Али, да је законски дозвола се може користити само на другом машини Делл, ја сам прилично сигурна да се неће активирати на другом марком. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То може да ради. Када се само КСП Хоме диску сам имао је био један лоадед Делл је на нову изградњу намјерава да користи нови кључ на активацију. Био сам изненађен када је активирање била дозвољена. И од тада су продане у рачунар, али са својим сопственим копију КСП Про на себи. Али само зато што се активира, не значи да је правно.
| |||
| |||
| Довољно је рећи да сам купила емацхине и учитан КСП Про на то па то утврде гозба. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Е Системи машина неће проћи Уиндоус КСП лого? | уиндоус3001 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 29 јануар 2009 14:03 |
| Уиндоус 7 бета лаг / спор машина проблеми | Цоолыкскскс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 13 јануар 2009 19:42 |
| Мој Е системом Уиндоус КСП машина паинфулы споро | уиндоус3001 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 2 април 2008 09:56 |
| Ахх, нови машина отишао т! ТС уп | Цеу27 | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 15 март 2008 04:25 |
| Уаы Бацк Мацхине | евилфантасы | Цоммуниты Неус & Цхат | 4 | 29 фебруар 2008 17:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |