![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій Комп'ютер Dell scapped але зараз я можу купити нову машину і завантажити оригінальний Windows XP Pro на нього, КР OEM CDE. Я не хочу інший Dell обов'язково, чи можу я активувати ключ компакт-диска і зберегти собі покупку попередньо завантаженого програмного забезпечення? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, це буде тільки легальну копію на комп'ютері, вона була спочатку на
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell дисками, дійсні тільки на комп'ютерах Dell.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви знайдете місце, яке допоможе вам торгівлі порівняно з XP Pro на Vista Business, вона буде працювати, хоча я знаю з досвіду
| |||
| |||
| Щоб бути справедливим, якщо ліцензія Rip Off випадку Dell і викидати старі ПК ви пропустили ліцензії, я думаю. Це відбувається тому, що ліцензія не використовується на двох комп'ютерах, воно передається. Але, юридично, що ліцензія може бути використана тільки на іншому комп'ютері Dell, я впевнений він не буде активувати на інший бренд. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може спрацювати. Коли єдина Home XP диска мене була тільки одна Dell я завантажив його на новий побудувати мають намір використовувати новий ключ активації. Я був здивований, коли було дозволено активації. З тих пір я продав комп'ютер, але з його власною копією XP Pro на ньому. Однак саме тому, він активізує, не означає, що це законно.
| |||
| |||
| Просто щоб сказати, що я купила emachine і завантажується XP Pro на нього, і він працює лікувати. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Електронних систем машини не буде йти повз логотип Windows XP? | windows3001 | Операційні системи Windows | 4 | 29 січня 2009 14:03 |
| Windows 7 Beta LAG / повільна машина проблем | Coolyxxx | Операційні системи Windows | 12 | 13 січня 2009 19:42 |
| Моя електронна система Windows XP машині painfuly повільний | windows3001 | Операційні системи Windows | 4 | 2 квітня 2008 09:56 |
| Ах, нова машина Gone т! TS вгору | Cew27 | Генеральний обладнання чат | 9 | 15 березня 2008 04:25 |
| Way Back Machine | evilfantasy | Community News & чат | 4 | 29 лютого 2008 17:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |