![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Това е може би просто въпрос на тези с опит в компютри, но аз ще съм много много оценявам вашето съдействие за този досаден blip на моя лаптоп. За последните два дни всеки път, когато съм включен ми лаптопа на дисплея се е променила до много големи икони и разделителна способност на екрана се е променила from1024 x768 пиксела за най-ниска резолюция. Имам отидоха в Контролен панел / Покажи / Настройки и промяна на настройките обратно на това, което те трябва да бъдат. Но същото нещо се случи на следващия път, когато включите. Това никога не се е случвало преди и въпреки че просто да се разреши, е досадно. Може ли някой моля помогнете? Много благодаря. |
|
| |||
| |||
| Знаете ли нещо инсталирате целия път тази започна случва? |
|
| |||
| |||
| Не, не са инсталирани никакви нови софтуер. |
|
| |||
| |||
| Уот бе последният софтуер tht U инсталиран. и опитайте Ур COMP сканиране за вируси. |
|
| |||
| |||
| Много благодаря за съвета. Това е доста време откакто съм инсталирани никакви нови софтуер. Аз тичам дневно Анти вирус (Нод 32) сканира, а също и SuperAntiSpyware, Spybot и Windows Defender да сканира. Никой показва никакви проблеми. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Може да зададете настройките на дисплея за няколко дисплеи | Ballnplaya | Windows операционни системи | 0 | 6 юни 2009 15:23 |
| Space качват без причина? | don87 | Windows операционни системи | 11 | 26 Feb 2009 19:22 |
| Настройките на дисплея се промени след повторно зареждане | P5200 | Общи Софтуер Чат | 7 | 28 Окт 2008 19:57 |
| Показване на настройките | devita23 | Графика на карти & Монитори | 1 | 11 ноември 2007 06:18 |
| Промяна на настройките на CPU вентилатора * PLEASE HELP * | Rekt | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 30ти септември 2007 13:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |