по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Причина за промяна на настройките на дисплея?

Reply

Нишка Инструменти
Old 2ри септември 2007, 01:03
Новите държави Група

Default Причина за промяна на настройките на дисплея?

Здравейте всички, Това е може би просто въпрос на тези с опит в компютри, но аз ще съм много много оценявам вашето съдействие за този досаден blip на моя лаптоп. За последните два дни всеки път, когато съм включен ми лаптопа на дисплея се е променила до много големи икони и разделителна способност на екрана се е променила from1024 x768 пиксела за най-ниска резолюция. Имам отидоха в Контролен панел / Покажи / Настройки и промяна на настройките обратно на това, което те трябва да бъдат. Но същото нещо се случи на следващия път, когато включите. Това никога не се е случвало преди и въпреки че просто да се разреши, е досадно. Може ли някой моля помогнете? Много благодаря.
Old 2ри септември 2007, 01:33
Модератор Група

Знаете ли нещо инсталирате целия път тази започна случва?
Old 2ри септември 2007, 02:51
Новите държави Група

Не, не са инсталирани никакви нови софтуер.
Old 2ри септември 2007, 20:14
Член Група

Уот бе последният софтуер tht U инсталиран. и опитайте Ур COMP сканиране за вируси.
Old 3-та Sep 2007, 01:31
Новите държави Група

Много благодаря за съвета. Това е доста време откакто съм инсталирани никакви нови софтуер. Аз тичам дневно Анти вирус (Нод 32) сканира, а също и SuperAntiSpyware, Spybot и Windows Defender да сканира. Никой показва никакви проблеми.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Може да зададете настройките на дисплея за няколко дисплеи Ballnplaya Windows операционни системи 0 6 юни 2009 15:23
Space качват без причина? don87 Windows операционни системи 11 26 Feb 2009 19:22
Настройките на дисплея се промени след повторно зареждане P5200 Общи Софтуер Чат 7 28 Окт 2008 19:57
Показване на настройките devita23 Графика на карти & Монитори 1 11 ноември 2007 06:18
Промяна на настройките на CPU вентилатора * PLEASE HELP * Rekt Процесори, дънни платки & RAM 6 30ти септември 2007 13:15
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc