![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, to je asi jednoduchá otázka, na ty se zkušenostmi v práci s počítačem, ale já bych velmi ocení vaši pomoc, aby tento nepříjemný výkyv na mém notebooku. Za poslední dva dny pokaždé jsem přešel můj notebook na displeji se změnilo až po velmi velké ikony a rozlišení obrazovky změnil from1024 x768 pixelů na nejnižší rozlišení. Jsem odešla do Ovládací panely / Zobrazení / Nastavení a změnit nastavení zpět na to, co je třeba. Ale totéž se děje při příštím jsem zapnout. Je to nikdy nestalo, i když před a jednoduché řešení, je obtěžující. Mohl by někdo prosím pomoci? Děkuji. |
|
| |||
| |||
| Měli byste nainstalovat nic kolem této době začal děje? |
|
| |||
| |||
| Ne, to nebyly nainstalovány žádné nové software. |
|
| |||
| |||
| co bylo v posledních THT u software instalován. a zkuste to ur comp skenování na přítomnost virů. |
|
| |||
| |||
| Děkuji za vaši radu. Je to docela dlouho, protože jsem nainstalován jakýkoli nový software. Běhám denně Anti Virus (Nódu 32) testuje i SuperAntiSpyware, Spybot a Windows Defender prohledává. Žádné vykazovat žádné problémy. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze nastavit nastavení displeje pro více displejů | Ballnplaya | Operační systémy Windows | 0 | 6. června 2009 15:23 |
| Vesmír přijata pro nic za nic? | don87 | Operační systémy Windows | 11 | 26. února 2009 19:22 |
| Nastavení displeje změní po re-boot | P5200 | Obecné Software Chat | 7 | 28. říjen 2008 19:57 |
| Nastavení displeje | devita23 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 11. listopadu 2007 06:18 |
| Změnou nastavení CPU ventilátor * Prosím pomozte * | Rekt | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 30. Září 2007 13:15 |
| Thread Nástroje | |
| |