μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Λόγος Display Settings αλλαγή;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2ο Σεπ 2007, 01:03
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Λόγος Display Settings αλλαγή;

Γεια σε όλους, αυτή είναι ίσως μια απλή ερώτηση με εκείνες του υπολογιστές αλλά θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά σας σε αυτό το ενοχλητικό blip για φορητό υπολογιστή μου. Για τις τελευταίες δύο ημέρες κάθε φορά που ανάβουν φορητό μου στην οθόνη έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο εικονίδια και την ανάλυση της οθόνης έχει αλλάξει from1024 x768 pixels με το χαμηλότερο ψήφισμα. Έχω πάει στο Control Panel / Εμφάνιση / Settings και άλλαξε τις ρυθμίσεις πίσω σε ό, τι θα έπρεπε. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και την επόμενη φορά που θα ενεργοποιείτε. Είναι πριν και δεν συνέβη ποτέ, αν και απλή για την επίλυση, είναι ενοχλητικό. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.
Old 2ο Σεπ 2007, 01:33
Συντονιστής Ομάδας

Μήπως μπορείτε να εγκαταστήσετε οτιδήποτε γύρω από την στιγμή άρχισε να συμβαίνει αυτό;
Old 2ο Σεπ 2007, 02:51
Νέο Μέλος Ομάδα

Οχι, δεν έχω εγκαταστήσει κανένα νέο λογισμικό.
Old 2ο Σεπ 2007, 20:14
Μέλος Ομάδα

τι ήταν το τελευταίο λογισμικό tht u εγκατασταθεί. και προσπαθήστε ur comp σάρωσης για ιούς.
Old 3ης Σεπτεμβρίου 2007, 01:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Είναι πολύ λίγο από τότε που εγκαθίσταται οποιοδήποτε νέο λογισμικό. Θα τρέχει καθημερινά Anti Virus (NOD 32) σαρώνει, και επίσης SuperAntiSpyware, Spybot και το Windows Defender σαρώσεις. Δεν δείχνουν κανένα πρόβλημα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν μπορείτε να ορίσετε ρυθμίσεις οθόνης για πολλαπλές οθόνες Ballnplaya Λειτουργικά συστήματα Windows 0 6 Ιουν 2009 15:23
Το διάστημα που λαμβάνονται για τη μη λόγο; don87 Λειτουργικά συστήματα Windows 11 26 Φεβ 2009 19:22
Εμφάνιση ρυθμίσεις αλλαγή μετά την επανεισαγωγή εκκίνησης P5200 Γενικά Λογισμικό Chat 7 28 Οκτ 2008 19:57
Ρυθμίσεις Εμφάνισης devita23 Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 11 Νοε 2007 06:18
Αλλαγή των ρυθμίσεων της CPU ανεμιστήρα * * PLEASE HELP Rekt Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 6 30η Σεπ 2007 13:15
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.