kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Reason for Display beállítások megváltoztatása?

Reply

Téma eszközök
Old 2. Szeptember 2007, 01:03
Új tag Csoport

Default Reason for Display beállítások megváltoztatása?

Üdv mindenkinek, ez talán egy egyszerű kérdésre, hogy ezek a tapasztalt számítógépeket, de nagyra értékelem a támogatást az e bosszantó radarjel on my laptop. Az elmúlt két nap alatt minden alkalommal van kapcsolva én laptop a kijelzőn változott a nagy ikonok és a képernyő felbontás változott from1024 x768 pixel a legkisebb felbontás. Én már a Vezérlőpult / Megjelenítés / Beállítások és megváltoztatta a beállításokat, amit vissza kell őket. De ugyanaz a dolog történik, a következő alkalommal, amikor bekapcsol. Ez soha nem történt ilyesmi, és bár egyszerű megoldása, a bosszantó. Tud akárki legyen szíves segíteni? Sok köszönet.
Old 2. Szeptember 2007, 01:33
Moderátor Csoport

Te semmit telepíteni körüli időben kezdődött ez történik?
Old 2. Szeptember 2007, 02:51
Új tag Csoport

Nem, nem minden új szoftver telepítése.
Old 2. Szeptember 2007, 20:14
Csoport tagja

wat volt az utolsó szoftver THT és telepíteni. és próbálja szkennelés ur kötelező a vírusokat.
Old 3. Sep 2007, 01:31
Új tag Csoport

Sok köszönet részére-a tanács. Ez elég egy darabig, mert én minden új szoftver telepítése. Én vezetem a napi Anti Virus (bólintással 32) ellenőrzi, és SuperAntiSpyware, Spybot és a Windows Defender ellenőrzi. Nincs mutatott semmilyen problémát.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.