![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv mindenkinek, ez talán egy egyszerű kérdésre, hogy ezek a tapasztalt számítógépeket, de nagyra értékelem a támogatást az e bosszantó radarjel on my laptop. Az elmúlt két nap alatt minden alkalommal van kapcsolva én laptop a kijelzőn változott a nagy ikonok és a képernyő felbontás változott from1024 x768 pixel a legkisebb felbontás. Én már a Vezérlőpult / Megjelenítés / Beállítások és megváltoztatta a beállításokat, amit vissza kell őket. De ugyanaz a dolog történik, a következő alkalommal, amikor bekapcsol. Ez soha nem történt ilyesmi, és bár egyszerű megoldása, a bosszantó. Tud akárki legyen szíves segíteni? Sok köszönet. |
|
| |||
| |||
| Te semmit telepíteni körüli időben kezdődött ez történik? |
|
| |||
| |||
| Nem, nem minden új szoftver telepítése. |
|
| |||
| |||
| wat volt az utolsó szoftver THT és telepíteni. és próbálja szkennelés ur kötelező a vírusokat. |
|
| |||
| |||
| Sok köszönet részére-a tanács. Ez elég egy darabig, mert én minden új szoftver telepítése. Én vezetem a napi Anti Virus (bólintással 32) ellenőrzi, és SuperAntiSpyware, Spybot és a Windows Defender ellenőrzi. Nincs mutatott semmilyen problémát. |