פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

סיבת שינוי הגדרות התצוגה?

Reply

שרשרת כלים
Old 2 ספטמבר 2007, 01:03
קבוצת חברות חדשות

Default סיבת שינוי הגדרות התצוגה?

שלום לכולם, זה כנראה פשוט שאלה לאלה ניסיון במחשבים אבל הייתי מאוד מעריכים את סיוע זה מעצבן חנון על הנייד שלי. מזה שני ימים בכל פעם שאני עברת את הנייד על מנת להציג שינה גדולים מאוד סמלי ואת רזולוציית המסך השתנתה from1024 x768 פיקסלים של רזולוציה הנמוכה ביותר. יש לי נעלם בתוך לוח הבקרה / תצוגה / הגדרות ו שינה את ההגדרות בחזרה למה שהם צריכים להיות. אבל אותו הדבר קורה בפעם הבאה אני עובר ב. זה מעולם לא קרה לפני ולמרות פשוט כדי לפתור, הוא מעצבן. מישהו יכול בבקשה לעזור? הרבה תודה.
Old 2 ספטמבר 2007, 01:33
מנהל קבוצת

האם התקנת משהו סביב זמן זה התחיל לקרות?
Old 2 ספטמבר 2007, 02:51
קבוצת חברות חדשות

לא, אני עדיין לא מותקן שום תוכנה חדשה.
Old 2 ספטמבר 2007, 20:14
חבר קבוצת

wat היה האחרון tht u מותקנת התוכנה. ונסה ur comp סריקה לאיתור וירוסים.
Old 3 ספטמבר 2007, 01:31
קבוצת חברות חדשות

Many thanks for your advice. זה די הרבה זמן מאז התקנתי כל תוכנה חדשה. מדי יום אני מפעיל אנטי וירוס (nod 32) סורק, וגם SuperAntiSpyware, Spybot ו-Windows Defender סורק. הצג ללא כל בעיה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.