mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Priežastis Display Settings keitimas?

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 2, 2007, 01:03
Naujas Narys

Default Priežastis Display Settings keitimas?

Hi everyone, tai turbūt paprastas klausimas tiems, Kompiuteriai patyrę bet aš labai vertiname jūsų pagalbą šio erzina blip on my laptop. Už paskutines dvi dienas, kiekvieną kartą aš turiu įjungti savo nešiojamuosius ekrane perėjo į labai didelį piktogramos ir ekrano rezoliucija perėjo from1024 x 768 pikselių mažiausios rezoliucijos. Aš atvyko į Control Panel / Display / Settings ir keisti nustatymus Atgal į ką jie turėtų būti. Bet tas pats atsitinka, kai kitą kartą aš įjungti. Tai niekada neįvyko, nors anksčiau ir paprasta išspręsti, tai erzina. Can anyone please help? Many thanks.
Old Rugsėjis 2, 2007, 01:33
Moderatorius Grupė

Ar jūs nieko diegti maždaug kada tai prasidėjo vyksta?
Old Rugsėjis 2, 2007, 02:51
Naujas Narys

Ne, man nebuvo įdiegta jokių naujų programinės įrangos.
Old Rugsėjis 2, 2007, 20:14
Narys

Wat paskutinis programinė įranga THT ir įdiegta. ir pabandykite nuskaityti ur comp virusų.
Old Rugsėjis 3, 2007, 01:31
Naujas Narys

Labai ačiū už jūsų patarimus. Tai gana, o kadangi aš įrengti naujos programinės įrangos. Aš skaičiuoti kasdien Anti-Virus (Nod 32) nuskaito, o taip pat SuperAntiSpyware, Spybot ir Windows sargyba turėtų nuskaityti. Nėra jokių problemų.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Negalima nustatyti ekrano parametrus keliems rodomas Ballnplaya Windows "operacinės sistemos 0 6 birželis 2009 15:23
Kosmosas atsižvelgta be priežasties? don87 Windows "operacinės sistemos 11 26 vasaris 2009 19:22
Rodyti nustatymus keisti po to, kai pakartotinio paleidimo P5200 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 28 spalis 2008 19:57
Rodyti nustatymus devita23 Graphics Cards & Monitoriai 1 Lapkritis 11, 2007 06:18
Pakeitus nustatymus procesoriaus ventiliatorius * PLEASE HELP * Rėkt CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 6 30 rugsėjis 2007 13:15
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.