![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, tai turbūt paprastas klausimas tiems, Kompiuteriai patyrę bet aš labai vertiname jūsų pagalbą šio erzina blip on my laptop. Už paskutines dvi dienas, kiekvieną kartą aš turiu įjungti savo nešiojamuosius ekrane perėjo į labai didelį piktogramos ir ekrano rezoliucija perėjo from1024 x 768 pikselių mažiausios rezoliucijos. Aš atvyko į Control Panel / Display / Settings ir keisti nustatymus Atgal į ką jie turėtų būti. Bet tas pats atsitinka, kai kitą kartą aš įjungti. Tai niekada neįvyko, nors anksčiau ir paprasta išspręsti, tai erzina. Can anyone please help? Many thanks. |
|
| |||
| |||
| Ar jūs nieko diegti maždaug kada tai prasidėjo vyksta? |
|
| |||
| |||
| Ne, man nebuvo įdiegta jokių naujų programinės įrangos. |
|
| |||
| |||
| Wat paskutinis programinė įranga THT ir įdiegta. ir pabandykite nuskaityti ur comp virusų. |
|
| |||
| |||
| Labai ačiū už jūsų patarimus. Tai gana, o kadangi aš įrengti naujos programinės įrangos. Aš skaičiuoti kasdien Anti-Virus (Nod 32) nuskaito, o taip pat SuperAntiSpyware, Spybot ir Windows sargyba turėtų nuskaityti. Nėra jokių problemų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Negalima nustatyti ekrano parametrus keliems rodomas | Ballnplaya | Windows "operacinės sistemos | 0 | 6 birželis 2009 15:23 |
| Kosmosas atsižvelgta be priežasties? | don87 | Windows "operacinės sistemos | 11 | 26 vasaris 2009 19:22 |
| Rodyti nustatymus keisti po to, kai pakartotinio paleidimo | P5200 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 28 spalis 2008 19:57 |
| Rodyti nustatymus | devita23 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Lapkritis 11, 2007 06:18 |
| Pakeitus nustatymus procesoriaus ventiliatorius * PLEASE HELP * | Rėkt | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 30 rugsėjis 2007 13:15 |
| Temos įrankiai | |
| |