rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Powód Zmiana ustawień ekranu?

Reply

Narzędzia wątku
Old 2-ga Wrz 2007, 01:03
Nowe państwa grupy

Default Powód Zmiana ustawień ekranu?

Cześć wszystkim, to chyba proste pytanie do tych doświadczonych w komputerach, ale będę bardzo za pomoc w tym irytujące blip na moim laptopie. W ciągu ostatnich dwóch dni za każdym razem mam włączony mój laptop na wyświetlaczu zmienił bardzo duże ikony i rozdzielczość ekranu zmienił from1024 x768 pikseli do najniższej rozdzielczości. Mam dobre rozeznanie w Panelu sterowania / Ekran / Ustawienia i zmiana ustawień z powrotem do tego, co należy. Ale to samo dzieje się, gdy następnym razem mogę włączyć. To nigdy nie zdarzyło się przed i choć prosty do rozwiązania, jest irytujące. Czy ktoś może nam pomóc? Many thanks.
Old 2-ga Wrz 2007, 01:33
Moderator grupy

Czy niczego instalować wokół tego czasu rozpoczął się dzieje?
Old 2-ga Wrz 2007, 02:51
Nowe państwa grupy

Nie, nie mam żadnych nowych zainstalowanego oprogramowania.
Old 2-ga Wrz 2007, 20:14
Członek grupy

wat był ostatnim tht u zainstalowanego oprogramowania. i spróbuj ur comp skanowanie w poszukiwaniu wirusów.
Old 3-cia Wrz 2007, 01:31
Nowe państwa grupy

Many thanks for your advice. It's quite a while ponieważ wszelkie zainstalowane nowe oprogramowanie. Uruchomić codziennie Anti Virus (Nod 32) skanowania, a także SuperAntiSpyware, Spybot i Windows Defender skanuje. Brak wykazują żadnych problemów.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.