![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć wszystkim, to chyba proste pytanie do tych doświadczonych w komputerach, ale będę bardzo za pomoc w tym irytujące blip na moim laptopie. W ciągu ostatnich dwóch dni za każdym razem mam włączony mój laptop na wyświetlaczu zmienił bardzo duże ikony i rozdzielczość ekranu zmienił from1024 x768 pikseli do najniższej rozdzielczości. Mam dobre rozeznanie w Panelu sterowania / Ekran / Ustawienia i zmiana ustawień z powrotem do tego, co należy. Ale to samo dzieje się, gdy następnym razem mogę włączyć. To nigdy nie zdarzyło się przed i choć prosty do rozwiązania, jest irytujące. Czy ktoś może nam pomóc? Many thanks. |
|
| |||
| |||
| Czy niczego instalować wokół tego czasu rozpoczął się dzieje? |
|
| |||
| |||
| Nie, nie mam żadnych nowych zainstalowanego oprogramowania. |
|
| |||
| |||
| wat był ostatnim tht u zainstalowanego oprogramowania. i spróbuj ur comp skanowanie w poszukiwaniu wirusów. |
|
| |||
| |||
| Many thanks for your advice. It's quite a while ponieważ wszelkie zainstalowane nowe oprogramowanie. Uruchomić codziennie Anti Virus (Nod 32) skanowania, a także SuperAntiSpyware, Spybot i Windows Defender skanuje. Brak wykazują żadnych problemów. |