menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Dôvodom pre zmenu nastavenia displeja?

Reply

Thread Tools
Old 2. September 2007, 01:03
Nový člen skupiny

Default Dôvodom pre zmenu nastavenia displeja?

Ahoj všetci, to je asi jednoduchá otázka, na tie sa skúsenosťami v práci s počítačom, ale já bych veľmi ocení vašu pomoc, aby tento nepríjemný výkyv na mojom notebooku. Za posledné dva dni zakaždým som prešiel môj notebook na displeji sa zmenilo až po veľmi veľké ikony a rozlíšenie obrazovky zmenil from1024 x768 pixelov na najnižšej rozlíšenie. Som odišla do Ovládací panely / Zobrazení / Nastavenia a zmeniť nastavenie späť na to, čo je potrebné. Ale to isté sa deje pri ďalšom som zapnúť. Je to nikdy nestalo, aj keď pred a jednoduché riešenie, je obťažujúce. Mohol by niekto prosím pomôcť? Děkuji.
Old 2. September 2007, 01:33
Moderátor skupiny

Mali by ste nainštalovať nič okolo tejto dobe začal deje?
Old 2. September 2007, 02:51
Nový člen skupiny

Nie, to neboli nainštalované žiadne nové softvér.
Old 2. September 2007, 20:14
Člen Skupina

čo bolo v posledných THT u softvér inštalovaný. a skúste to ur comp skenovanie na prítomnosť vírusov.
Old 3. septembra 2007, 01:31
Nový člen skupiny

Ďakujem za vašu radu. Je to docela dlho, pretože som nainštalovaný akýkoľvek nový softvér. Běhám denne Anti Virus (Nodu 32) testuje aj SuperAntiSpyware, Spybot a Windows Defender prehľadáva. Žiadne vykazovať žiadne problémy.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nedá sa nastaviť nastavenia displeja pre viac displejov Ballnplaya Operačné systémy Windows 0 6. júna 2009 15:23
Vesmír prijaté pre nič za nič? don87 Operačné systémy Windows 11 26. februára 2009 19:22
Nastavenia displeja zmení po re-boot P5200 Všeobecné Software Chat 7 28. október 2008 19:57
Nastavenia displeja devita23 Graphics Cards & Monitory 1 11. novembra 2007 06:18
Zmenou nastavenia CPU ventilátor * Prosím pomôžte * Rekto Procesory, základné dosky & RAM 6 30. September 2007 13:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.