![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, to je asi jednoduchá otázka, na tie sa skúsenosťami v práci s počítačom, ale já bych veľmi ocení vašu pomoc, aby tento nepríjemný výkyv na mojom notebooku. Za posledné dva dni zakaždým som prešiel môj notebook na displeji sa zmenilo až po veľmi veľké ikony a rozlíšenie obrazovky zmenil from1024 x768 pixelov na najnižšej rozlíšenie. Som odišla do Ovládací panely / Zobrazení / Nastavenia a zmeniť nastavenie späť na to, čo je potrebné. Ale to isté sa deje pri ďalšom som zapnúť. Je to nikdy nestalo, aj keď pred a jednoduché riešenie, je obťažujúce. Mohol by niekto prosím pomôcť? Děkuji. |
|
| |||
| |||
| Mali by ste nainštalovať nič okolo tejto dobe začal deje? |
|
| |||
| |||
| Nie, to neboli nainštalované žiadne nové softvér. |
|
| |||
| |||
| čo bolo v posledných THT u softvér inštalovaný. a skúste to ur comp skenovanie na prítomnosť vírusov. |
|
| |||
| |||
| Ďakujem za vašu radu. Je to docela dlho, pretože som nainštalovaný akýkoľvek nový softvér. Běhám denne Anti Virus (Nodu 32) testuje aj SuperAntiSpyware, Spybot a Windows Defender prehľadáva. Žiadne vykazovať žiadne problémy. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nedá sa nastaviť nastavenia displeja pre viac displejov | Ballnplaya | Operačné systémy Windows | 0 | 6. júna 2009 15:23 |
| Vesmír prijaté pre nič za nič? | don87 | Operačné systémy Windows | 11 | 26. februára 2009 19:22 |
| Nastavenia displeja zmení po re-boot | P5200 | Všeobecné Software Chat | 7 | 28. október 2008 19:57 |
| Nastavenia displeja | devita23 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 11. novembra 2007 06:18 |
| Zmenou nastavenia CPU ventilátor * Prosím pomôžte * | Rekto | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 30. September 2007 13:15 |
| Thread Tools | |
| |