менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Причина налаштування екрану змінюється?

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 вересня 2007, 01:03
Нові члени групи

Привіт всім, це, ймовірно, є простим питанням, з якими стикалася в комп'ютерах, але я б дуже цінуємо вашу допомогу в цьому дратує епізод на моєму ноутбуці. Протягом останніх двох днів кожен раз, коли я перейшла мого ноутбука на дисплеї змінилася на дуже великих ікон і дозвіл екрану не змінилося from1024 x768 пікселів низького дозволу. Я пройшов у Панель управління / Екран / Налагодження та змінили настройки Назад до того, що вони повинні бути. Але те ж саме відбувається і в наступний раз я включенні. Це ніколи не траплялося раніше, і незважаючи на простоту рішення, це дратує. Чи можна допомогти, будь ласка? Большое спасибо.
Old 2 вересня 2007, 01:33
Модератор групи

Ти що-небудь встановлювати навколо часу початку цього відбувається?
Old 2 вересня 2007, 02:51
Нові члени групи

Ні, я не встановлені які-небудь нове програмне забезпечення.
Old 2 вересня 2007, 20:14
Член групи

Ват був останнім U THT програмного забезпечення. і спробуйте ур Comp сканування на наявність вірусів.
Old 3 вересня 2007, 01:31
Нові члени групи

Велике спасибі за ваші поради. Це досить довго, тому що я встановлені які-небудь нове програмне забезпечення. Я біжу щоденний Антивірус Касперського (Nod 32) сканує, а також SuperAntiSpyware, Spybot і Захисник Windows сканує. Ні показати будь-які проблеми.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.