![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, це, ймовірно, є простим питанням, з якими стикалася в комп'ютерах, але я б дуже цінуємо вашу допомогу в цьому дратує епізод на моєму ноутбуці. Протягом останніх двох днів кожен раз, коли я перейшла мого ноутбука на дисплеї змінилася на дуже великих ікон і дозвіл екрану не змінилося from1024 x768 пікселів низького дозволу. Я пройшов у Панель управління / Екран / Налагодження та змінили настройки Назад до того, що вони повинні бути. Але те ж саме відбувається і в наступний раз я включенні. Це ніколи не траплялося раніше, і незважаючи на простоту рішення, це дратує. Чи можна допомогти, будь ласка? Большое спасибо. |
|
| |||
| |||
| Ти що-небудь встановлювати навколо часу початку цього відбувається? |
|
| |||
| |||
| Ні, я не встановлені які-небудь нове програмне забезпечення. |
|
| |||
| |||
| Ват був останнім U THT програмного забезпечення. і спробуйте ур Comp сканування на наявність вірусів. |
|
| |||
| |||
| Велике спасибі за ваші поради. Це досить довго, тому що я встановлені які-небудь нове програмне забезпечення. Я біжу щоденний Антивірус Касперського (Nod 32) сканує, а також SuperAntiSpyware, Spybot і Захисник Windows сканує. Ні показати будь-які проблеми. |