по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Възстановяване на въпросния диск, операционна система или не!

Reply

Нишка Инструменти
Old 15-ти ноември 2007, 07:45
Член Група

Default Възстановяване на въпросния диск, операционна система или не!

Здравейте, изглежда има известно объркване, докато аз се опитвам да намеря отговор на това, така че ще искате да попиташ. Имам 4 години стар Compaq Presario R3000 и аз съм само за да замени на твърдия диск. Означава ли това, аз няма да могат да инсталират XP с моето възстановяване дискове от какво мога да кажа за възстановяване не е същото като инсталирането. Означава ли това, че Compaq кораби с операционната система на partioned защитената част на устройството и ако това е така, то не е точно да продаде компютъра заявява, че идва с XP, трябва да прочетете, че твърдия диск идва с инсталиран XP, а не компютъра. Въпреки, че аз съм само ще ги използва umbuntu върху новото устройство и го niggles ме попита дали Compaq все още са задължени да предоставят ме с XP дискове, тъй като това е тяхното устройство, която е неуспешна. Чудя се, ако някой друг е имал този сценарий .... Мерси
Old 15-ти ноември 2007, 08:01
Модератор Група

Покана Compaq и да им кажа, имате нужда от вашата операционна система диск.

Те могат да налагат корабоплаването, но все още можете да го получите. Трябва ви сериен номер изключване на компютъра.

Old 15-ти ноември 2007, 08:08
Член Група

Благодаря толкова много, оценявам!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
А преди това данни спасяване AC диск за възстановяване - Windows Vista операционна система ebhutton1717 Общи Софтуер Чат 10 10-ти октомври 2009 година 02:34
Трябва ми Възстановяване диск за IBM ThinkPad A31 caselles206 Лаптопи, Mobiles & текст 1 15 април 2009 11:44
Диск Обувка Неспазването, Вмъкване система диск и натиснете Въведи joebeaven Дискове & сменяемите носители 10 18 Март 2009 17:39
System Restore / система за възстановяване ct122592 Windows операционни системи 1 2-ро Jan 2008 18:49
XP пропорционално ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ диск вземане? pete21 Windows операционни системи 1 24 Дек 2007 16:20
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc