![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, изглежда има известно объркване, докато аз се опитвам да намеря отговор на това, така че ще искате да попиташ. Имам 4 години стар Compaq Presario R3000 и аз съм само за да замени на твърдия диск. Означава ли това, аз няма да могат да инсталират XP с моето възстановяване дискове от какво мога да кажа за възстановяване не е същото като инсталирането. Означава ли това, че Compaq кораби с операционната система на partioned защитената част на устройството и ако това е така, то не е точно да продаде компютъра заявява, че идва с XP, трябва да прочетете, че твърдия диск идва с инсталиран XP, а не компютъра. Въпреки, че аз съм само ще ги използва umbuntu върху новото устройство и го niggles ме попита дали Compaq все още са задължени да предоставят ме с XP дискове, тъй като това е тяхното устройство, която е неуспешна. Чудя се, ако някой друг е имал този сценарий .... Мерси |
|
| |||
| |||
| Покана Compaq и да им кажа, имате нужда от вашата операционна система диск. Те могат да налагат корабоплаването, но все още можете да го получите. Трябва ви сериен номер изключване на компютъра. |
|
| |||
| |||
| Благодаря толкова много, оценявам! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| А преди това данни спасяване AC диск за възстановяване - Windows Vista операционна система | ebhutton1717 | Общи Софтуер Чат | 10 | 10-ти октомври 2009 година 02:34 |
| Трябва ми Възстановяване диск за IBM ThinkPad A31 | caselles206 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 15 април 2009 11:44 |
| Диск Обувка Неспазването, Вмъкване система диск и натиснете Въведи | joebeaven | Дискове & сменяемите носители | 10 | 18 Март 2009 17:39 |
| System Restore / система за възстановяване | ct122592 | Windows операционни системи | 1 | 2-ро Jan 2008 18:49 |
| XP пропорционално ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ диск вземане? | pete21 | Windows операционни системи | 1 | 24 Дек 2007 16:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |