menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Vymáhání disk otázku, operační systém, nebo ne!

Reply

Thread Nástroje
Old 15.listopadu 2007, 07:45
Člen Skupina

Default Vymáhání disk otázku, operační systém, nebo ne!

Dobrý den, zdá se, že určitý zmatek, zatímco já jsem se pokoušela najít odpověď na to tak myslel bych se zeptat. Mám 4 roky starý Compaq Presario R3000 a jsem jen o to nahradit pevný disk. Znamená to, nebudu schopen nainstalovat XP s mým využití disků jako z toho, co mohu říct využití není stejná jako instalace. Znamená to, že Compaq je dodáván s operačním systémem na partioned chráněných část disku a pokud je to tak, že není přesné prodávat počítače, které uvádí, že přichází s XP, je třeba číst, že pevný disk je dodáván s XP nainstalován, a nikoli počítač. I když jsem jen budete používat umbuntu na novém disku je niggles mě a divil se, pokud Compaq stále mají povinnost dodávat mi s XP disků, jako je to, že jejich pohon se nezdařil. Zajímalo by mě, jestli někdo jiný zkušený tento scénář .... Děkuji
Old 15.listopadu 2007, 08:01
Moderátor skupiny

Volejte Compaq a říct jim, co potřebujete váš operační systém disk.

Mohou poplatek lodní, ale stále se můžete dostat. Vy potřebujete vaše sériové číslo z daného počítače.

Old 15.listopadu 2007, 08:08
Člen Skupina

Díky moc, ocení!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Obnova dat před tím ac disk recovery - operačního systému Windows Vista ebhutton1717 Obecné Software Chat 10 10.října 2009 02:34
I Need zotavení diskety pro IBM Thinkpad A31 caselles206 Notebooky, Mobily a PDA 1 15. dubna 2009 11:44
Disk Zavádecí Nedodržení, vložte systémový disk a stiskněte Enter joebeaven Drives & Removable Media 10 18. března 2009 17:39
Obnovení systému / obnovení systému ct122592 Operační systémy Windows 1 2. ledna 2008 18:49
XP pro NAVRÁCENÍ DISK-tvorby? pete21 Operační systémy Windows 1 24. Prosinec 2007 16:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.