![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, zdá se, že určitý zmatek, zatímco já jsem se pokoušela najít odpověď na to tak myslel bych se zeptat. Mám 4 roky starý Compaq Presario R3000 a jsem jen o to nahradit pevný disk. Znamená to, nebudu schopen nainstalovat XP s mým využití disků jako z toho, co mohu říct využití není stejná jako instalace. Znamená to, že Compaq je dodáván s operačním systémem na partioned chráněných část disku a pokud je to tak, že není přesné prodávat počítače, které uvádí, že přichází s XP, je třeba číst, že pevný disk je dodáván s XP nainstalován, a nikoli počítač. I když jsem jen budete používat umbuntu na novém disku je niggles mě a divil se, pokud Compaq stále mají povinnost dodávat mi s XP disků, jako je to, že jejich pohon se nezdařil. Zajímalo by mě, jestli někdo jiný zkušený tento scénář .... Děkuji |
|
| |||
| |||
| Volejte Compaq a říct jim, co potřebujete váš operační systém disk. Mohou poplatek lodní, ale stále se můžete dostat. Vy potřebujete vaše sériové číslo z daného počítače. |
|
| |||
| |||
| Díky moc, ocení! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Obnova dat před tím ac disk recovery - operačního systému Windows Vista | ebhutton1717 | Obecné Software Chat | 10 | 10.října 2009 02:34 |
| I Need zotavení diskety pro IBM Thinkpad A31 | caselles206 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 15. dubna 2009 11:44 |
| Disk Zavádecí Nedodržení, vložte systémový disk a stiskněte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. března 2009 17:39 |
| Obnovení systému / obnovení systému | ct122592 | Operační systémy Windows | 1 | 2. ledna 2008 18:49 |
| XP pro NAVRÁCENÍ DISK-tvorby? | pete21 | Operační systémy Windows | 1 | 24. Prosinec 2007 16:20 |
| Thread Nástroje | |
| |