![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, φαίνεται να υπάρχει κάποια σύγχυση, ενώ έχω προσπαθήσει να βρει την απάντηση σε αυτή την τόσο σκέψης Είχα ζητήσει. Έχω ένα 4 ετών Compaq Presario R3000 και είμαι μόνο για να αντικαταστήσει τον σκληρό δίσκο. Μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι σε θέση να εγκαταστήσει XP με ανάκτηση μου δίσκους από ό, τι μπορώ να πω ανάκαμψη δεν είναι η ίδια με την εγκατάσταση. Μήπως αυτό σημαίνει ότι τα πλοία Compaq με το λειτουργικό σύστημα σε μια partioned προστατεύονται μέρος της οδήγησης και, αν συμβαίνει αυτό δεν είναι ακριβές να πωλούν τον υπολογιστή δηλώνοντας ότι έρχεται με XP, θα πρέπει να διαβάσει αυτό το σκληρό δίσκο έρχεται με XP εγκατασταθεί και δεν του υπολογιστή. Αν και είμαι μόνο θα χρησιμοποιήσει umbuntu για το νέο δίσκο που niggles μου Compaq και αναρωτήθηκε αν εξακολουθούν να έχουν την υποχρέωση να προμηθεύει με τα XP μου δίσκους, όπως είναι η μονάδα δίσκου που έχει αποτύχει. Αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει αυτό το σενάριο .... Thanks |
|
| |||
| |||
| Πρόσκληση Compaq και πρέπει να τους πούμε το Λειτουργικό Σύστημα δίσκο. Θα μπορούν να χρεώνουν ναυτιλία αλλά μπορείτε να το αποκτήσουν. Χρειάζεστε σας εκτός από τον αριθμό σειράς του υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ, εκτίμησα! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μια διάσωσης δεδομένων πριν κάνει ac ανάκτηση δίσκος - λειτουργικό σύστημα Windows Vista | ebhutton1717 | Γενικά Λογισμικό Chat | 10 | 10 Οκτωβρίου 2009 02:34 |
| Χρειάζομαι δίσκο για την ανάκτηση της IBM Thinkpad A31 | caselles206 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 15 Απρ 2009 11:44 |
| Boot Disk Παράβαση, Εισαγωγή Συστήματος δίσκο και πατήστε Enter | joebeaven | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 10 | 18 Μαρ 2009 17:39 |
| Επαναφορά Συστήματος / σύστημα ανάκτησης | ct122592 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 2η Ιαν 2008 18:49 |
| XP Pro RECOVERY DISK λήψης; | pete21 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 24 Δεκ. 2007 16:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |