manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Recovery disk pitanje, operativnom sustavu ili ne!

Reply

Thread Tools
Old 15. studenog 2007, 07:45
Member Group

Default Recovery disk pitanje, operativnom sustavu ili ne!

Poštovani / a, čini se da neke zabune, dok sam pokušava pronaći odgovor na to kako bih mislio pitati. Imam 4 godine staru tvrtke Compaq Presario R3000, a ja sam samo za zamjenu tvrdog diska. Da li to znači da se neće moći instalirati XP sa mog oporavka od diskova što mogu reći oporavak nije isto što i instalacije. Da li to znaci da Compaqa brodove s operacijskim sustavom na partioned zaštićeni dio pogona i, ako je to tako nije točan prodati računalo navodeći dolazi s XP, treba čitati da je hard disk dolazi s XP instaliran, a ne računalo. Iako sam samo odlaskom na korištenje umbuntu na novi pogon niggles ona mene i pitali ako Compaqa dalje imaju obvezu opskrbe mi sa XP diskove, kao i da je njihov pogon koji je propala. Pitam se ako je bilo tko drugi tko je iskusan ovom scenariju .... hvala
Old 15. studenog 2007, 08:01
Moderator / ica grupe

Poziv Compaqa i recite im što trebate svoj operacijski sustav diska.

Oni svibanj shipping naplatiti, ali još uvijek možete dobiti Internet. Potrebna vam je vaš serijski broj isključivanje računala.

Old 15. studenog 2007, 08:08
Member Group

Hvala toliko, poštovati!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Spašavanje podataka prije nego što AC ponovno dobivanje disk - Windowsi Vidik operativni sustav ebhutton1717 Općenito Software Chat 10 10 listopad 2009 02:34
Trebam Recovery Disk za IBM ThinkPad A31 caselles206 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 15. travanj 2009 11:44
Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter joebeaven Drives & Izmjenjivi mediji 10 18. ožujak 2009 17:39
System Restore / system recovery ct122592 Windows Operating Systems 1 2. siječanj 2008 18:49
XP Pro POTRAŽIVANJA Disk odluka? pete21 Windows Operating Systems 1 24. prosinac 2007 16:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.