![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poštovani / a, čini se da neke zabune, dok sam pokušava pronaći odgovor na to kako bih mislio pitati. Imam 4 godine staru tvrtke Compaq Presario R3000, a ja sam samo za zamjenu tvrdog diska. Da li to znači da se neće moći instalirati XP sa mog oporavka od diskova što mogu reći oporavak nije isto što i instalacije. Da li to znaci da Compaqa brodove s operacijskim sustavom na partioned zaštićeni dio pogona i, ako je to tako nije točan prodati računalo navodeći dolazi s XP, treba čitati da je hard disk dolazi s XP instaliran, a ne računalo. Iako sam samo odlaskom na korištenje umbuntu na novi pogon niggles ona mene i pitali ako Compaqa dalje imaju obvezu opskrbe mi sa XP diskove, kao i da je njihov pogon koji je propala. Pitam se ako je bilo tko drugi tko je iskusan ovom scenariju .... hvala |
|
| |||
| |||
| Poziv Compaqa i recite im što trebate svoj operacijski sustav diska. Oni svibanj shipping naplatiti, ali još uvijek možete dobiti Internet. Potrebna vam je vaš serijski broj isključivanje računala. |
|
| |||
| |||
| Hvala toliko, poštovati! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Spašavanje podataka prije nego što AC ponovno dobivanje disk - Windowsi Vidik operativni sustav | ebhutton1717 | Općenito Software Chat | 10 | 10 listopad 2009 02:34 |
| Trebam Recovery Disk za IBM ThinkPad A31 | caselles206 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 15. travanj 2009 11:44 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter | joebeaven | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 18. ožujak 2009 17:39 |
| System Restore / system recovery | ct122592 | Windows Operating Systems | 1 | 2. siječanj 2008 18:49 |
| XP Pro POTRAŽIVANJA Disk odluka? | pete21 | Windows Operating Systems | 1 | 24. prosinac 2007 16:20 |
| Thread Tools | |
| |