פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

שחזור דיסק שאלה, מערכת ההפעלה או לא!

Reply

שרשרת כלים
Old 15 נובמבר 2007, 07:45
חבר קבוצת

Default שחזור דיסק שאלה, מערכת ההפעלה או לא!

שלום, נראה שיש קצת בלבול כאשר אני כבר מנסה למצוא את התשובה על זה אז חשבתי שאני רוצה לשאול. יש לי בן 4 Compaq Presario R3000 ואני רק להחליף את הכונן הקשיח. האם זה אומר שאני לא יוכל להתקין את XP עם דיסקים לשחזור כפי ממה שאני יכול להגיד התאוששות אינו זהה ההתקנה. האם זה אומר כי קומפאק ספינות עם מערכת ההפעלה על partioned מוגנת חלק הכונן ואם זה כל כך זה לא מדויק על מנת למכור את המחשב וקבע זה בא עם XP, כי הוא צריך לקרוא את הכונן הקשיח מגיע עם XP מותקן ולא את המחשב. למרות שאני רק הולך להשתמש umbuntu על הכונן החדש niggles לי את זה ו קומפאק תוהה אם עדיין יש חובה לספק לי את XP עם דיסקים, כמו זה שיש לו את הכונן נכשל. אני תוהה אם מישהו אחר חווה תרחיש זה .... תודה
Old 15 נובמבר 2007, 08:01
מנהל קבוצת

קומפאק תתקשר ותגיד להם שאתה צריך את מערכת ההפעלה דיסק.

הם עשויים לחייב משלוח אבל אתה עדיין יכול לקבל את זה. אתה צריך את המספר הסידורי של המחשב כבוי.

Old 15 נובמבר 2007, 08:08
חבר קבוצת

תודה רבה, appreciated!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.