mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Recovery diskas klausimą, operacinės sistemos ar ne!

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 15, 2007, 07:45
Narys

Default Recovery diskas klausimą, operacinės sistemos ar ne!

Sveiki, Atrodo, kad tam tikra painiava, o aš bando rasti atsakymą į tai, kad thought I'd ask. Turiu 4 metų Compaq Presario R3000, o aš tik apie pakeisti kietąjį diską. Ar tai reiškia aš negalės įdiegti XP su mano atkūrimo diskus, kaip iš to, ką aš galiu pasakyti, panaudojimo ne kaip įrenginys tas pats. Ar tai reiškia, kad "Compaq laivų su operacinės sistemos partioned saugomos dalis vairuoti ir, jei tai yra todėl nėra tikslios parduoti kompiuterį, kuriame kalbama su XP, reikia skaityti, kad kietasis diskas yra atvykęs su XP įdiegta ir ne kompiuteryje. Nors aš tik ketinate naudoti umbuntu apie naują diską jis niggles man ir klausimas, ar "Compaq dar pareiga pateikti man su XP, diskai, nes tai jų vairuoti, kad nepavyko. Įdomu, jei kas nors turi patirties scenarijus .... Ačiū
Old Lapkritis 15, 2007, 08:01
Moderatorius Grupė

Skambinti Compaq ir pasakykite jiems reikia jūsų operacinės sistemos disko.

Jie gali imti laivybos, bet jūs vis tiek galite jį gauti. Jums reikia eilės numeris ne iš kompiuterio.

Old Lapkritis 15, 2007, 08:08
Narys

Thanks so much, appreciated!
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.