menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Vymáhanie disk otázku, operačný systém, alebo nie!

Reply

Thread Tools
Old 15. novembra 2007, 07:45
Člen Skupina

Default Vymáhanie disk otázku, operačný systém, alebo nie!

Dobrý deň, zdá sa, že určitý zmätok, kým ja som sa pokúšala nájsť odpoveď na to tak myslel bych se zeptat. Mám 4 roky starý Compaq Presario R3000 a som len o to nahradiť pevný disk. Znamená to, nebudem schopný nainštalovať XP s mojím využitie diskov ako z toho, čo môžem povedať využitie nie je rovnaká ako inštalácia. Znamená to, že Compaq je dodávaný s operačným systémom na partioned chránených časť disku a ak je to tak, že nie je presné predávať počítače, ktoré uvádza, že prichádza s XP, je potrebné čítať, že pevný disk je dodávaný s XP nainštalovaný, a nie počítač. I keď som len budete používať umbuntu na novom disku je niggles mňa a divil sa, ak Compaq stále majú povinnosť dodávať mi s XP diskov, ako je to, že ich pohon sa nepodaril. Zaujímalo by ma, či niekto iný skúsený tento scenár .... Děkuji
Old 15. novembra 2007, 08:01
Moderátor skupiny

Volajte Compaq a povedať im, čo potrebujete váš operačný systém disk.

Môžu poplatok lodnej, ale stále sa môžete dostať. Vy potrebujete vaše sériové číslo z daného počítača.

Old 15. novembra 2007, 08:08
Člen Skupina

Díky moc, ocenia!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Obnova dát pred tým ac disk recovery - operačného systému Windows Vista ebhutton1717 Všeobecné Software Chat 10 10.října 2009 02:34
I Need zotavenie diskety pre IBM Thinkpad A31 caselles206 Notebooky, Mobily a PDA 1 15. apríla 2009 11:44
Disk Zavádzacia Nedodržanie, vložte systémový disk a stlačte Enter joebeaven Drives & Removable Media 10 18. marca 2009 17:39
Obnovenie systému / obnovenie systému ct122592 Operačné systémy Windows 1 2. januára 2008 18:49
XP pre NÁVRATU DISK-tvorby? pete21 Operačné systémy Windows 1 24. December 2007 16:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.