![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, zdá sa, že určitý zmätok, kým ja som sa pokúšala nájsť odpoveď na to tak myslel bych se zeptat. Mám 4 roky starý Compaq Presario R3000 a som len o to nahradiť pevný disk. Znamená to, nebudem schopný nainštalovať XP s mojím využitie diskov ako z toho, čo môžem povedať využitie nie je rovnaká ako inštalácia. Znamená to, že Compaq je dodávaný s operačným systémom na partioned chránených časť disku a ak je to tak, že nie je presné predávať počítače, ktoré uvádza, že prichádza s XP, je potrebné čítať, že pevný disk je dodávaný s XP nainštalovaný, a nie počítač. I keď som len budete používať umbuntu na novom disku je niggles mňa a divil sa, ak Compaq stále majú povinnosť dodávať mi s XP diskov, ako je to, že ich pohon sa nepodaril. Zaujímalo by ma, či niekto iný skúsený tento scenár .... Děkuji |
|
| |||
| |||
| Volajte Compaq a povedať im, čo potrebujete váš operačný systém disk. Môžu poplatok lodnej, ale stále sa môžete dostať. Vy potrebujete vaše sériové číslo z daného počítača. |
|
| |||
| |||
| Díky moc, ocenia! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Obnova dát pred tým ac disk recovery - operačného systému Windows Vista | ebhutton1717 | Všeobecné Software Chat | 10 | 10.října 2009 02:34 |
| I Need zotavenie diskety pre IBM Thinkpad A31 | caselles206 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 15. apríla 2009 11:44 |
| Disk Zavádzacia Nedodržanie, vložte systémový disk a stlačte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. marca 2009 17:39 |
| Obnovenie systému / obnovenie systému | ct122592 | Operačné systémy Windows | 1 | 2. januára 2008 18:49 |
| XP pre NÁVRATU DISK-tvorby? | pete21 | Operačné systémy Windows | 1 | 24. December 2007 16:20 |
| Thread Tools | |
| |