менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Питання відновлення диска, операційної системи чи ні!

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 листопада 2007, 07:45
Член групи

Default Питання відновлення диска, операційної системи чи ні!

Здравствуйте, Там, як видається, деяку плутанину в той час, як я намагався знайти відповідь на це так думав, що я питаю. У мене є 4-річний Compaq Presario R3000, і я просто хотів замінити жорсткий диск. Чи означає це, я не буду мати можливість установки XP з мого відновлення дисків, як від того, що я можу сказати, відновленню не те ж саме, як установка. Чи означає це, що Compaq поставляється з операційною системою на partioned захищеної частини накопичувача, і якщо це так, це не точна продати комп'ютер заявив, вона поставляється з XP, він повинен читати, що жорсткий диск поставляється з встановленою XP, а не комп'ютер. Хоча я тільки збираюся використовувати umbuntu на новому диску вона niggles мене і питає, Compaq, якщо ще є зобов'язання поставити мене з диска XP, як це їх диск, який вийшов з ладу. Цікаво, якщо хтось ще випробував це сценарій .... Спасибо
Old 15 листопада 2007, 08:01
Модератор групи

Телефонуйте Compaq і скажи їм: вам потрібна ваша операційна система з диска.

Вони можуть стягувати судноплавства, але ви все ще можете отримати його. Вам потрібен серійний номер із системи.

Old 15 листопада 2007, 08:08
Член групи

Велике спасибі, оцінив!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Порятунку даних, перш ніж робити AC відновлення диска - Windows Vista операційної системи ebhutton1717 General Software чат 10 10 жовтня 2009 02:34
Мені потрібен диск відновлення для IBM Thinkpad А31 caselles206 Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 15 квітня 2009 11:44
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диск і натисніть Enter joebeaven Знімні накопичувачі І ЗМІ 10 18 березня 2009 17:39
Відновлення системи / відновлення системи ct122592 Операційні системи Windows 1 2 січня 2008 18:49
XP Pro Recovery Disk рішень? pete21 Операційні системи Windows 1 24 грудня 2007 16:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.