![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Там, як видається, деяку плутанину в той час, як я намагався знайти відповідь на це так думав, що я питаю. У мене є 4-річний Compaq Presario R3000, і я просто хотів замінити жорсткий диск. Чи означає це, я не буду мати можливість установки XP з мого відновлення дисків, як від того, що я можу сказати, відновленню не те ж саме, як установка. Чи означає це, що Compaq поставляється з операційною системою на partioned захищеної частини накопичувача, і якщо це так, це не точна продати комп'ютер заявив, вона поставляється з XP, він повинен читати, що жорсткий диск поставляється з встановленою XP, а не комп'ютер. Хоча я тільки збираюся використовувати umbuntu на новому диску вона niggles мене і питає, Compaq, якщо ще є зобов'язання поставити мене з диска XP, як це їх диск, який вийшов з ладу. Цікаво, якщо хтось ще випробував це сценарій .... Спасибо |
|
| |||
| |||
| Телефонуйте Compaq і скажи їм: вам потрібна ваша операційна система з диска. Вони можуть стягувати судноплавства, але ви все ще можете отримати його. Вам потрібен серійний номер із системи. |
|
| |||
| |||
| Велике спасибі, оцінив! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Порятунку даних, перш ніж робити AC відновлення диска - Windows Vista операційної системи | ebhutton1717 | General Software чат | 10 | 10 жовтня 2009 02:34 |
| Мені потрібен диск відновлення для IBM Thinkpad А31 | caselles206 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 15 квітня 2009 11:44 |
| DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диск і натисніть Enter | joebeaven | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 18 березня 2009 17:39 |
| Відновлення системи / відновлення системи | ct122592 | Операційні системи Windows | 1 | 2 січня 2008 18:49 |
| XP Pro Recovery Disk рішень? | pete21 | Операційні системи Windows | 1 | 24 грудня 2007 16:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |