по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Reformatting с два RAID 0s твърди дискове

Reply

Нишка Инструменти
Old 25-ти май 2009 г., 13:11
Новите държави Група

Default Reformatting с два RAID 0s твърди дискове

Хей момчета,

Аз съм в момента работи с две раирани масиви:

-2 500GBs в 1 ТБ ивица, както ми обувка карам
и
-2 1TBs в 2TB ивица е моята резервна / съхранение шофиране

Двете от тях се управляват чрез NVidia RAID контролер на моя Asus P5N-D mobo

Аз съм reformatting ми 1TB обувка масив, но не мога да успеят да откривам моя стар увиснал натоварване на нападение шофьори

Когато се използва Windows Boot диска, аз се чудех дали трябва да има флопи-удобен за товарене на RAID драйверите преди да преформатирате на масив и инсталирате на чисто копие на Windows на него.

Също така, преди това, трябва ли да си извадите 2TB масив, преди да инсталирате така ми шофиране шрифта не е странно?

Благодаря за всяка halp
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Hard Drive и PCI карта нападение проблем xproducts Дискове & сменяемите носители 16 27 Jan 2009 12:04
IDE, RAID или AHCI Hard Drive Настройване Orionmoon Дискове & сменяемите носители 5 22 Дек 2007 16:08
Външен твърд диск няма да се появи след като вече липса reformatting andrewanimation Дискове & сменяемите носители 1 28-ма Sep 2007 22:52
Твърди Дискове lloyd.cardiff Дискове & сменяемите носители 1 5-и парламентарен Jul 2007 15:55
Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? Компютърна Spec Общи Хардуер Чат 8 15-ти септември 2006 03:14
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc