menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Přeformátováním se dvěma RAID 0s Pevné disky

Reply

Thread Nástroje
Old 25. května 2009, 13:11
Nový člen skupiny

Default Přeformátováním se dvěma RAID 0s Pevné disky

Ahoj kluci,

Já jsem v současné době běží ve dvou pruhované pole:

-2 500GBs v 1 TB proužek jako můj boot disk
a
-2 1TBs v 2TB proužek jako můj zálohování / ukládání mechaniky

Obě tyto jsou provozovány prostřednictvím nVidia RAID řadiče na mém Asus P5N-D mobo

I'm přeformátováním mých 1TB boot array, ale nejsou schopni to vykopat svoje staré diskety nahrát raid ovladače

Když jsem použít Windows boot disk, jsem přemýšlel, zda potřebuji mít po ruce disketu načíst RAID ovladače, než jsem přeformátujete array a nainstalujte čistou kopii Windows na to.

Také, před tím mám odzátkovat mého 2TB pole před instalací tak můj disk písma není divné?

Děkujeme za jakékoliv halp
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pevný disk a RAID PCI karta problém xproducts Drives & Removable Media 16 27. leden 2009 12:04
IDE, RAID nebo AHCI Pevný disk Nastavení Orionmoon Drives & Removable Media 5 22. prosinec 2007 16:08
Externí pevný disk nebude vidět už po nedaří přeformátováním andrewanimation Drives & Removable Media 1 28. Září 2007 22:52
Pevné disky lloyd.cardiff Drives & Removable Media 1 5. červenec 2007 15:55
Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? Počítačové Spec Obecné Hardware Chat 8 15. Září 2006 03:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.