![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Já jsem v současné době běží ve dvou pruhované pole: -2 500GBs v 1 TB proužek jako můj boot disk a -2 1TBs v 2TB proužek jako můj zálohování / ukládání mechaniky Obě tyto jsou provozovány prostřednictvím nVidia RAID řadiče na mém Asus P5N-D mobo I'm přeformátováním mých 1TB boot array, ale nejsou schopni to vykopat svoje staré diskety nahrát raid ovladače Když jsem použít Windows boot disk, jsem přemýšlel, zda potřebuji mít po ruce disketu načíst RAID ovladače, než jsem přeformátujete array a nainstalujte čistou kopii Windows na to. Také, před tím mám odzátkovat mého 2TB pole před instalací tak můj disk písma není divné? Děkujeme za jakékoliv halp |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pevný disk a RAID PCI karta problém | xproducts | Drives & Removable Media | 16 | 27. leden 2009 12:04 |
| IDE, RAID nebo AHCI Pevný disk Nastavení | Orionmoon | Drives & Removable Media | 5 | 22. prosinec 2007 16:08 |
| Externí pevný disk nebude vidět už po nedaří přeformátováním | andrewanimation | Drives & Removable Media | 1 | 28. Září 2007 22:52 |
| Pevné disky | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5. červenec 2007 15:55 |
| Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 8 | 15. Září 2006 03:14 |
| Thread Nástroje | |
| |