μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Η αναδιάταξη με δύο RAID 0s Σκληροί Δίσκοι

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25ης Μαΐου 2009, 13:11
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Η αναδιάταξη με δύο RAID 0s Σκληροί Δίσκοι

Γεια σου ρε παιδιά,

Είμαι ήδη σε εξέλιξη με δύο ριγωτές συστοιχίες:

-2 500GBs σε 1 TB λωρίδα όπως μου δίσκου εκκίνησης
και
-2 1TBs σε μια ταινία που μου 2TB backup / αποθήκευσης δίσκου

Και οι δύο αυτές εκτελούνται μέσω της nVidia RAID ελεγκτή μου Asus P5N-D mobo

Είμαι επαναδιαμόρφωση μου 1TB σειρά εκκίνησης, αλλά δεν μπορώ να καταφέρουμε να ξεθάβω παλιό μου δισκέτα για να φορτώσει την επιδρομή τους οδηγούς

Όταν χρησιμοποιώ τα παράθυρα εκκίνησης δίσκου, είμαι αναρωτιούνται αν θα πρέπει να έχουν μια δισκέττα βολικό για τη φόρτωση του RAID οδηγούς πριν επαναμορφοποιήσει συστοιχία και εγκαταστήστε ένα καθαρό αντίγραφο των Windows σε αυτό.

Επίσης, πριν από αυτό, θα πρέπει να αποσυνδέσετε 2TB σειρά μου, πριν από την εγκατάσταση τόσο μου γράμματα μονάδας δίσκου δεν είναι περίεργο;

Ευχαριστώ για κάθε halp
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Σκληρός Δίσκος και PCI κάρτα επιδρομή πρόβλημα xproducts Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 16 27 Ιαν 2009 12:04
IDE, RAID ή AHCI Hard Drive Ρύθμιση Orionmoon Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 22 Δεκ. 2007 16:08
Εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου δεν θα εμφανιστούν πια μετά ελλείψει επαναδιαμόρφωση andrewanimation Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 28η Σεπ 2007 22:52
Σκληροί Δίσκοι lloyd.cardiff Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 5 Ιουλ 2007 15:55
Πρόβλημα σκληρού δίσκου - Γιατί ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να αποδεχθεί όλες μου οι σκληροί δίσκοι; Computer Spec Γενική Συζήτηση Hardware 8 15η Σεπ 2006 03:14
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.